How I Met Your Mother
%
84

How I Met Your Mother

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk How I Met Your Mother

Moeite met waar je nou How I Met Your Mother moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor How I Met Your Mother

Samenvatting

Amerikaanse comedyserie over Ted en zijn zoektocht naar de ware liefde. Daarbij krijgt hij hulp van zijn vier beste vrienden.

Regisseur en acteurs

 • Alyson Hannigan portrait

  Alyson Hannigan

  actor

 • Cobie Smulders portrait

  Cobie Smulders

  actor

 • Neil Patrick Harris portrait

  Neil Patrick Harris

  actor

 • Jason Segel portrait

  Jason Segel

  actor

 • Josh Radnor portrait

  Josh Radnor

  actor

Trailers

How I Met Your Mother

Veel gehoord over How I Met Your Mother en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt How I Met Your Mother heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

How I Met Your Mother streamen

Wil je How I Met Your Mother, de serie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je How I Met Your Mother zelfs gratis kijken.

How I Met Your Mother downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je How I Met Your Mother ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet How I Met Your Mother er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

How I Met Your Mother torrent

Op zoek naar een torrent van How I Met Your Mother? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van How I Met Your Mother te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

How I Met Your Mother trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van How I Met Your Mother. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.