How I Met Your Mother
%
84

How I Met Your Mother

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk How I Met Your Mother

Moeite met waar je nou How I Met Your Mother moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor How I Met Your Mother

Samenvatting

Amerikaanse comedyserie over Ted en zijn zoektocht naar de ware liefde. Daarbij krijgt hij hulp van zijn vier beste vrienden.

Regisseur en acteurs

 • Alyson Hannigan portrait

  Alyson Hannigan

  actor

 • Cobie Smulders portrait

  Cobie Smulders

  actor

 • Neil Patrick Harris portrait

  Neil Patrick Harris

  actor

 • Jason Segel portrait

  Jason Segel

  actor

 • Josh Radnor portrait

  Josh Radnor

  actor

Trailers

How I Met Your Mother

Zin om How I Met Your Mother lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om How I Met Your Mother te bekijken voor je op een rijtje.

How I Met Your Mother downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je How I Met Your Mother downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van How I Met Your Mother. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet How I Met Your Mother er ook in SD heel goed uit.

How I Met Your Mother streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je How I Met Your Mother net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je How I Met Your Mother hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je How I Met Your Mother helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

How I Met Your Mother torrent

Denk je dat je om How I Met Your Mother te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

How I Met Your Mother trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of How I Met Your Mother de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.