How I Met Your Mother
%
84

How I Met Your Mother

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk How I Met Your Mother

Moeite met waar je nou How I Met Your Mother moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor How I Met Your Mother

Samenvatting

Amerikaanse comedyserie over Ted en zijn zoektocht naar de ware liefde. Daarbij krijgt hij hulp van zijn vier beste vrienden.

Regisseur en acteurs

 • Alyson Hannigan portrait

  Alyson Hannigan

  actor

 • Cobie Smulders portrait

  Cobie Smulders

  actor

 • Neil Patrick Harris portrait

  Neil Patrick Harris

  actor

 • Jason Segel portrait

  Jason Segel

  actor

 • Josh Radnor portrait

  Josh Radnor

  actor

Trailers

How I Met Your Mother

Wil je How I Met Your Mother kijken? De serie vanuit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om How I Met Your Mother op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om How I Met Your Mother met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

How I Met Your Mother downloaden

Het downloaden van How I Met Your Mother is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je How I Met Your Mother ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

How I Met Your Mother streamen

Het streamen van How I Met Your Mother heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je How I Met Your Mother online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar How I Met Your Mother kijkt. Ideaal!

How I Met Your Mother torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van How I Met Your Mother. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

How I Met Your Mother trailer

Bekijk eerst even de trailer van How I Met Your Mother voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.