iCarly
%
65

iCarly

Nu kijken

Kijk iCarly

Moeite met waar je nou iCarly moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor iCarly

Samenvatting

Tiener Carly maakt haar eigen internetshow, samen met haar drie vrienden Freddy, Sam en Gibby. De show wordt uitgezonden vanuit een zelf gebouwde studio in Carly's appartement.

Regisseur en acteurs

 • Miranda Cosgrove portait

  Miranda Cosgrove

  Carly Shay

 • Jennette McCurdy portait

  Jennette McCurdy

  Sam Puckett

 • Nathan Kress portait

  Nathan Kress

  Freddie Benson

 • Jerry Trainor portait

  Jerry Trainor

  Spencer Shay

iCarly

Veel gehoord over iCarly en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt iCarly heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

iCarly streamen

Wil je iCarly, de serie met Miranda Cosgrove, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je iCarly zelfs gratis kijken.

iCarly downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je iCarly ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet iCarly er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

iCarly torrent

Op zoek naar een torrent van iCarly? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van iCarly te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

iCarly trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van iCarly. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.