I'm Alan Partridge
%
85

I'm Alan Partridge

Nu kijken

Kijk I'm Alan Partridge

Moeite met waar je nou I'm Alan Partridge moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor I'm Alan Partridge

Samenvatting

I'm Alan Partridge is a BBC situation comedy starring Steve Coogan, of which two series of six episodes each were produced — the first in 1997 and the second in 2002. The series followed the titular Alan Partridge, a failed television presenter whose previous exploits had featured in the chat-show parody Knowing Me, Knowing You with Alan Partridge, and who is now presenting a programme on local radio in Norwich. Both series were written by Peter Baynham, Coogan and Armando Iannucci; supporting Coogan were Felicity Montagu as his faithful, mouse-like personal assistant, Lynn Benfield; Simon Greenall as Geordie Travel Tavern handyman/BP garage attendant Michael; and Phil Cornwell as disc jockey Dave Clifton. It has been well received by both critics and fans, and was nominated for three BAFTAs, two British Comedy Award, and a Royal Television Society award.

I'm Alan Partridge

Wil je I'm Alan Partridge kijken? De serie vanuit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om I'm Alan Partridge op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om I'm Alan Partridge met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

I'm Alan Partridge downloaden

Het downloaden van I'm Alan Partridge is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je I'm Alan Partridge ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

I'm Alan Partridge streamen

Het streamen van I'm Alan Partridge heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je I'm Alan Partridge online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar I'm Alan Partridge kijkt. Ideaal!

I'm Alan Partridge torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van I'm Alan Partridge. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

I'm Alan Partridge trailer

Bekijk eerst even de trailer van I'm Alan Partridge voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.