In Treatment
%
83

In Treatment

Nu kijken

Kijk In Treatment

Moeite met waar je nou In Treatment moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor In Treatment

Samenvatting

In Treatment is an American HBO drama, produced and developed by Rodrigo Garcia, about a psychologist, 50-something Dr. Paul Weston, and his weekly sessions with patients, as well as those with his own therapist at the end of the week. The program, which stars Gabriel Byrne as Paul, debuted on January 28, 2008, as a five-night-a-week series. The series' executive producer and principal director was Paris Barclay, who directed 35 episodes, the most of any director on the series, and the only director who directed episodes in all three seasons. The program's format, script and opening theme are based on, and are often word-for-word translations of, Hagai Levi's Israeli series BeTipul. After winning critical acclaim and numerous honors, including Emmy, Golden Globe and Writers Guild awards, In Treatment returned for a second season, premiering on April 5, 2009. The second season built on the success of the first, winning a 2009 Peabody Award. The third season premiered on October 26, 2010, with four episodes per week. On March 30, 2011, HBO said In Treatment would not continue in its existing form but the network was talking with the show's producers about possibly continuing in a different format.

In Treatment

Zin om In Treatment lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om In Treatment te bekijken voor je op een rijtje.

In Treatment downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je In Treatment downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van In Treatment. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet In Treatment er ook in SD heel goed uit.

In Treatment streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je In Treatment net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je In Treatment hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je In Treatment helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

In Treatment torrent

Denk je dat je om In Treatment te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

In Treatment trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of In Treatment de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.