Into the Badlands
%
81

Into the Badlands

Nu kijken

Kijk Into the Badlands

Moeite met waar je nou Into the Badlands moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Into the Badlands

Samenvatting

In a land controlled by feudal barons, a great warrior and a young boy embark on a journey across a dangerous land to find enlightenment. A genre-bending martial arts series very loosely based on the classic Chinese tale Journey to the West.

Regisseur en acteurs

 • Daniel Wu portait

  Daniel Wu

  Sunny

 • Emily Beecham portait

  Emily Beecham

  The Widow

 • Sarah Bolger portait

  Sarah Bolger

  Jade

 • Orla Brady portait

  Orla Brady

  Lydia

 • Marton Csokas portait

  Marton Csokas

  Quinn

 • Ally Ioannides portait

  Ally Ioannides

  Tilda

 • Aramis Knight portait

  Aramis Knight

  M.K.

 • Madeleine Mantock portait

  Madeleine Mantock

  Veil

 • Mike Seal portait

  Mike Seal

  Petri

 • Oliver Stark portait

  Oliver Stark

  Ryder

 • Ellen Hollman portait

  Ellen Hollman

  Zypher

Into the Badlands

Benieuwd naar Into the Badlands? Een serie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je series als Into the Badlands kunt bekijken.

Into the Badlands streamen

Wil je Into the Badlands streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de serie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Into the Badlands gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Into the Badlands downloaden

series als Into the Badlands kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de serie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Into the Badlands. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Into the Badlands. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Into the Badlands torrent

Als je series vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Into the Badlands te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Into the Badlands trailer

Er zijn nog nooit zoveel series uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Into the Badlands je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!