Island Son
%
70

Island Son

Kijk Island Son

Moeite met waar je nou Island Son moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Island Son is a CBS television medical drama during its 1989-90 schedule. Island Son marked the return to regular weekly series television of Richard Chamberlain, who had not so appeared since his Dr. Kildare series almost 25 years earlier. In the interim he had enjoyed a somewhat successful career in feature films, and had become widely known as "The King of the Miniseries" due to his success in that format. Chamberlain once again portrayed a dedicated medical doctor, Dr. Daniel Kulani. Kulani was born in Hawaii and practiced on the mainland for many years prior to his return to work at the fictional Kamehameha Medical Center in Honolulu. Kulani's complicated life involved his stressful work environment; his adoptive parents, Tutu and Nana; his 18-year-old son, Sam; and his love interest, high school drama teacher Nina Delaney. Dr. Kulani's complicated life was never resolved to the satisfaction of the viewers because the program was canceled in March 1990.

Regisseur en acteurs

 • Richard Chamberlain portait

  Richard Chamberlain

  Actor

 • William McNamara portait

  William McNamara

  Actor

 • Brynn Thayer portait

  Brynn Thayer

  Actor

 • Clyde Kusatsu portait

  Clyde Kusatsu

  Actor

 • Timothy Carhart portait

  Timothy Carhart

  Actor

 • Alberta Watson portait

  Alberta Watson

  Actor

 • Kwan Hi Lim portait

  Kwan Hi Lim

  Actor

 • Ariana Richards portait

  Ariana Richards

  Actor

 • Ray Bumatai portrait

  Ray Bumatai

  Actor

Island Son

Zin om Island Son lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Island Son te bekijken voor je op een rijtje.

Island Son downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Island Son downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Island Son. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Island Son er ook in SD heel goed uit.

Island Son streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Island Son net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Island Son hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Island Son helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Island Son torrent

Denk je dat je om Island Son te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Island Son trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Island Son de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.