Jessie
%
59

Jessie

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Jessie

Moeite met waar je nou Jessie moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Jessie

Samenvatting

Jessie, een tiener uit Texas, volgt haar droom en verhuist naar de Big Apple, waar ze een baan vindt als nanny voor een ambitieus gezin met vier drukke kinderen.

Regisseur en acteurs

 • Kevin Chamberlin portrait

  Kevin Chamberlin

  actor

 • Skai Jackson portrait

  Skai Jackson

  actor

 • Karan Brar portrait

  Karan Brar

  actor

 • Cameron Boyce portrait

  Cameron Boyce

  actor

 • Peyton List portrait

  Peyton List

  actor

 • Debby Ryan portrait

  Debby Ryan

  actor

Trailers

Jessie

Op zoek naar Jessie? Je kunt de serie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Jessie streamen

Het streamen van series als Jessie heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete serie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je series als Jessie waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Jessie dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Jessie downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om series als Jessie te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de serie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Jessie torrent

Er was een tijd dat het legale online serie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Jessie trailer

Weet je nog niet zeker of Jessie jouw serie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.