Jessie
%
100

Jessie

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Jessie

Moeite met waar je nou Jessie moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Jessie

Samenvatting

Jessie, een tiener uit Texas, volgt haar droom en verhuist naar de Big Apple, waar ze een baan vindt als nanny voor een ambitieus gezin met vier drukke kinderen.

Regisseur en acteurs

 • Kevin Chamberlin portrait

  Kevin Chamberlin

  actor

 • Skai Jackson portrait

  Skai Jackson

  actor

 • Karan Brar portrait

  Karan Brar

  actor

 • Cameron Boyce portrait

  Cameron Boyce

  actor

 • Peyton List portrait

  Peyton List

  actor

 • Debby Ryan portrait

  Debby Ryan

  actor

Trailers

Jessie

Wil je Jessie kijken? De serie vanuit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Jessie op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Jessie met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Jessie downloaden

Het downloaden van Jessie is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Jessie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Jessie streamen

Het streamen van Jessie heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Jessie online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Jessie kijkt. Ideaal!

Jessie torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Jessie. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Jessie trailer

Bekijk eerst even de trailer van Jessie voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.