Jessie
%
100

Jessie

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Jessie

Moeite met waar je nou Jessie moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Jessie

Samenvatting

Jessie, een tiener uit Texas, volgt haar droom en verhuist naar de Big Apple, waar ze een baan vindt als nanny voor een ambitieus gezin met vier drukke kinderen.

Regisseur en acteurs

 • Kevin Chamberlin portrait

  Kevin Chamberlin

  actor

 • Skai Jackson portrait

  Skai Jackson

  actor

 • Karan Brar portrait

  Karan Brar

  actor

 • Cameron Boyce portrait

  Cameron Boyce

  actor

 • Peyton List portrait

  Peyton List

  actor

 • Debby Ryan portrait

  Debby Ryan

  actor

Trailers

Jessie

Benieuwd naar Jessie? Een serie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je series als Jessie kunt bekijken.

Jessie streamen

Wil je Jessie streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de serie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Jessie gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Jessie downloaden

series als Jessie kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de serie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Jessie. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Jessie. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Jessie torrent

Als je series vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Jessie te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Jessie trailer

Er zijn nog nooit zoveel series uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Jessie je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!