Journeyman
%
81

Journeyman

Bekijk de trailer

Kijk Journeyman

Moeite met waar je nou Journeyman moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Matty Burton is wereldkampioen boksen en leidt een gelukkig leven met zijn vrouw Emma en hun dochter Mia. Hij heeft nog slechts een paar wedstrijden te gaan, voordat hij met pensioen gaat. Zo zal hij zijn titel nog moeten verdedigen tegenover de controversiële Andre Bryte. Na een wereldwedstrijd gaat Matty naar huis, waar hij instort door een vertraagde reactie op een verwoestende klap. Als hij ontwaakt uit zijn coma, blijkt hij niet meer de man te zijn die hij was. Terwijl hun omgeving ze in de steek dreigt te laten, werken Matty en Emma hard om hun oude leven weer terug te krijgen. Al snel blijkt dat dit niet zomaar zal gaan en de ware strijd nog moet beginnen.

Regisseur en acteurs

 • Paddy Considine portrait

  Paddy Considine

  Director

 • Jodie Whittaker portrait

  Jodie Whittaker

  Actor

 • Tony Pitts portrait

  Tony Pitts

  Actor

Trailers

Journeyman

Benieuwd naar Journeyman? Een serie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je series als Journeyman kunt bekijken.

Journeyman streamen

Wil je Journeyman streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de serie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Journeyman gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Journeyman downloaden

series als Journeyman kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de serie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Journeyman. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Journeyman. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Journeyman torrent

Als je series vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Journeyman te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Journeyman trailer

Er zijn nog nooit zoveel series uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Journeyman je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!