K.C. Undercover
%
62

K.C. Undercover

Nu kijken

Kijk K.C. Undercover

Moeite met waar je nou K.C. Undercover moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor K.C. Undercover

Samenvatting

Zendaya stars as K.C. Cooper, a high school math whiz and karate black-belt who learns that her parents are spies when they recruit her to join them in the secret government agency, The Organization. While she now has the latest spy gadgets at her disposal, K.C. has a lot to learn about being a spy, including keeping her new gig a secret from her best friend Marisa. Together, K.C. and her parents, Craig and Kira, and her younger siblings, Ernie and Judy (a humanoid robot), try to balance everyday family life while on undercover missions, near and far, to save the world.

Regisseur en acteurs

 • Zendaya portait

  Zendaya

  K.C. Cooper

 • Veronica Dunne portait

  Veronica Dunne

  Marisa

 • Kadeem Hardison portait

  Kadeem Hardison

  Craig Cooper

 • Tammy Townsend portait

  Tammy Townsend

  Kira Cooper

 • Kamil McFadden portait

  Kamil McFadden

  Ernie Cooper

 • Trinitee Stokes portrait

  Trinitee Stokes

  Judy Cooper

K.C. Undercover

Zin om K.C. Undercover lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De familie-/kinderfilm serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om K.C. Undercover te bekijken voor je op een rijtje.

K.C. Undercover downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je K.C. Undercover downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van K.C. Undercover. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet K.C. Undercover er ook in SD heel goed uit.

K.C. Undercover streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je K.C. Undercover net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je K.C. Undercover hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je K.C. Undercover helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

K.C. Undercover torrent

Denk je dat je om K.C. Undercover te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

K.C. Undercover trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of K.C. Undercover de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.