K.C. Undercover
%
62

K.C. Undercover

Nu kijken

Kijk K.C. Undercover

Moeite met waar je nou K.C. Undercover moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor K.C. Undercover

Samenvatting

Zendaya stars as K.C. Cooper, a high school math whiz and karate black-belt who learns that her parents are spies when they recruit her to join them in the secret government agency, The Organization. While she now has the latest spy gadgets at her disposal, K.C. has a lot to learn about being a spy, including keeping her new gig a secret from her best friend Marisa. Together, K.C. and her parents, Craig and Kira, and her younger siblings, Ernie and Judy (a humanoid robot), try to balance everyday family life while on undercover missions, near and far, to save the world.

Regisseur en acteurs

 • Zendaya portait

  Zendaya

  K.C. Cooper

 • Veronica Dunne portait

  Veronica Dunne

  Marisa

 • Kadeem Hardison portait

  Kadeem Hardison

  Craig Cooper

 • Tammy Townsend portait

  Tammy Townsend

  Kira Cooper

 • Kamil McFadden portait

  Kamil McFadden

  Ernie Cooper

 • Trinitee Stokes portrait

  Trinitee Stokes

  Judy Cooper

K.C. Undercover

Wil je K.C. Undercover kijken? De serie van Zendaya uit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om K.C. Undercover op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om K.C. Undercover met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

K.C. Undercover downloaden

Het downloaden van K.C. Undercover is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je K.C. Undercover ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

K.C. Undercover streamen

Het streamen van K.C. Undercover heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je K.C. Undercover online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar K.C. Undercover kijkt. Ideaal!

K.C. Undercover torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van K.C. Undercover. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

K.C. Undercover trailer

Bekijk eerst even de trailer van K.C. Undercover voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.