Klem
%
77

Klem

Kijk Klem

Moeite met waar je nou Klem moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De hoge belastingfunctionaris Hugo Warmond is weduwnaar. Hij probeert zijn leven weer op de rails te krijgen samen met zijn puberdochter Laura en zijn achtjarige dochter Suzan.

Regisseur en acteurs

 • Frank Ketelaar portrait

  Frank Ketelaar

  Director

 • Yenthe Bos portrait

  Yenthe Bos

  Actor

 • Zoe Cusell portrait

  Zoe Cusell

  Actor

 • Jamie Grant portrait

  Jamie Grant

  Actor

 • Tobias Kersloot portrait

  Tobias Kersloot

  Actor

 • Mark Kleuskens portrait

  Mark Kleuskens

  Actor

 • Lykele Muus portrait

  Lykele Muus

  Actor

 • Marie-Mae van Zuilen portrait

  Marie-Mae van Zuilen

  Actor

Klem

Wil je Klem kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de serie uit 2017 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Klem streamen

Er zijn steeds meer opties om series online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Klem niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Klem zelfs gratis bekijken.

Klem downloaden

Wil je Klem ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om series voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Klem overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Klem torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van series aangewezen op torrents. Bij een torrent van Klem is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Klem trailer

Op zoek naar een goede serie, maar weet je niet zeker of Klem de serie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.