La Femme Nikita
%
75

La Femme Nikita

Nu kijken

Kijk La Femme Nikita

Moeite met waar je nou La Femme Nikita moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor La Femme Nikita

Samenvatting

La Femme Nikita was a Canadian action/drama television series based on the French film Nikita by Luc Besson. The series was co-produced by Jay Firestone of Fireworks Entertainment and Warner Bros.. It was adapted for television by Joel Surnow. The series was first telecast in North America on the USA Network cable channel on January 13, 1997, and ran for five television seasons—until March 2001. The series was also aired in Canada on the over-the-air CTV Television Network. La Femme Nikita was the highest-rated drama on American basic cable during its first two seasons. It was also distributed in some other countries, and it continues to have a strong cult following.

Regisseur en acteurs

 • Peta Wilson portait

  Peta Wilson

  Nikita

 • Roy Dupuis portait

  Roy Dupuis

  Michael

 • Matthew Ferguson portait

  Matthew Ferguson

  Seymour Birkoff

 • Eugene Robert Glazer portait

  Eugene Robert Glazer

  Operations

 • Alberta Watson portait

  Alberta Watson

  Madeline

 • Don Francks portait

  Don Francks

  Walter

La Femme Nikita

Zin om La Femme Nikita lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om La Femme Nikita te bekijken voor je op een rijtje.

La Femme Nikita downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je La Femme Nikita downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van La Femme Nikita. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet La Femme Nikita er ook in SD heel goed uit.

La Femme Nikita streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je La Femme Nikita net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je La Femme Nikita hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je La Femme Nikita helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

La Femme Nikita torrent

Denk je dat je om La Femme Nikita te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

La Femme Nikita trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of La Femme Nikita de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.