Last Man Standing
%
75

Last Man Standing

Nu kijken

Kijk Last Man Standing

Moeite met waar je nou Last Man Standing moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Last Man Standing

Samenvatting

Mike Baxter is marketingdirecteur bij een outdoorsportzaak in Denver, Colorado. Hij wordt omringd door vrouwen en dan vooral thuis, want hij woont samen met zijn vrouw en drie dochters waarvan er één een alleenstaande moeder is.

Regisseur en acteurs

 • Tim Allen portait

  Tim Allen

  Mike Baxter

 • Nancy Travis portait

  Nancy Travis

  Vanessa Baxter

 • Molly Ephraim portait

  Molly Ephraim

  Mandy Baxter

 • Kaitlyn Dever portait

  Kaitlyn Dever

  Eve Baxter

 • Christoph Sanders portait

  Christoph Sanders

  Kyle Anderson

Last Man Standing

Op zoek naar Last Man Standing? Je kunt de serie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Last Man Standing streamen

Het streamen van series als Last Man Standing heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete serie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je series als Last Man Standing waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Last Man Standing dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Last Man Standing downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om series als Last Man Standing te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de serie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Last Man Standing torrent

Er was een tijd dat het legale online serie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Last Man Standing trailer

Weet je nog niet zeker of Last Man Standing jouw serie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.