Last Man Standing
%
75

Last Man Standing

Kijk Last Man Standing

Moeite met waar je nou Last Man Standing moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Mike Baxter is marketingdirecteur bij een outdoorsportzaak in Denver, Colorado. Hij wordt omringd door vrouwen en dan vooral thuis, want hij woont samen met zijn vrouw en drie dochters waarvan er één een alleenstaande moeder is.

Regisseur en acteurs

 • Tim Allen portait

  Tim Allen

  Mike Baxter

 • Nancy Travis portait

  Nancy Travis

  Vanessa Baxter

 • Molly Ephraim portait

  Molly Ephraim

  Mandy Baxter

 • Kaitlyn Dever portait

  Kaitlyn Dever

  Eve Baxter

 • Christoph Sanders portait

  Christoph Sanders

  Kyle Anderson

Last Man Standing

Zin om Last Man Standing lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Last Man Standing te bekijken voor je op een rijtje.

Last Man Standing downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Last Man Standing downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Last Man Standing. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Last Man Standing er ook in SD heel goed uit.

Last Man Standing streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Last Man Standing net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Last Man Standing hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Last Man Standing helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Last Man Standing torrent

Denk je dat je om Last Man Standing te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Last Man Standing trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Last Man Standing de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.