Legion

Legion

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Legion

Moeite met waar je nou Legion moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Legion

Samenvatting

David Haller, alias Legion, is een gekwelde man met krachten die het verstand te boven gaan. Zijn krachten krijgt hij niet voor niets, het gaat ten koste van zijn geest.

Regisseur en acteurs

 • Dan Stevens portait

  Dan Stevens

  David Haller / Legion

 • Rachel Keller portait

  Rachel Keller

  Syd

 • Jean Smart portait

  Jean Smart

  Melanie Bird

 • Aubrey Plaza portait

  Aubrey Plaza

  Lenny

 • Jeremie Harris portait

  Jeremie Harris

  Ptonomy

 • Katie Aselton portait

  Katie Aselton

  Amy

 • Amber Midthunder portait

  Amber Midthunder

  Kerry

 • Bill Irwin portait

  Bill Irwin

  Cary

Trailers

Legion

Op zoek naar Legion? Je kunt de serie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Legion streamen

Het streamen van series als Legion heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete serie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je series als Legion waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Legion dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Legion downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om series als Legion te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de serie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Legion torrent

Er was een tijd dat het legale online serie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Legion trailer

Weet je nog niet zeker of Legion jouw serie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.