Lethal Weapon
%
81

Lethal Weapon

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Lethal Weapon

Moeite met waar je nou Lethal Weapon moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Lethal Weapon

Samenvatting

Een politieduo probeert elke week een nieuwe zaak op te lossen op het gebied van drugshandel en moord. De samenwerking tussen hen verloopt niet altijd zonder slag of stoot.

Regisseur en acteurs

 • Clayne Crawford portait

  Clayne Crawford

  Martin Riggs

 • Damon Wayans portait

  Damon Wayans

  Roger Murtaugh

 • Jordana Brewster portait

  Jordana Brewster

  Maureen “Mo” Cahill

 • Kevin Rahm portait

  Kevin Rahm

  Brooks Avery

 • Keesha Sharp portait

  Keesha Sharp

  Trish Murtaugh

 • Dante Brown portait

  Dante Brown

  Roger Murtaugh, Jr.

 • Chandler Kinney portait

  Chandler Kinney

  Riana Murtaugh

 • Johnathan Fernandez portrait

  Johnathan Fernandez

  Scorsese

Trailers

Lethal Weapon

Op zoek naar Lethal Weapon? Je kunt de serie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Lethal Weapon streamen

Het streamen van series als Lethal Weapon heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete serie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je series als Lethal Weapon waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Lethal Weapon dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Lethal Weapon downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om series als Lethal Weapon te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de serie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Lethal Weapon torrent

Er was een tijd dat het legale online serie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Lethal Weapon trailer

Weet je nog niet zeker of Lethal Weapon jouw serie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.