Lethal Weapon
%
81

Lethal Weapon

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Lethal Weapon

Moeite met waar je nou Lethal Weapon moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Lethal Weapon

Samenvatting

Een politieduo probeert elke week een nieuwe zaak op te lossen op het gebied van drugshandel en moord. De samenwerking tussen hen verloopt niet altijd zonder slag of stoot.

Regisseur en acteurs

 • Clayne Crawford portait

  Clayne Crawford

  Martin Riggs

 • Damon Wayans portait

  Damon Wayans

  Roger Murtaugh

 • Jordana Brewster portait

  Jordana Brewster

  Maureen “Mo” Cahill

 • Kevin Rahm portait

  Kevin Rahm

  Brooks Avery

 • Keesha Sharp portait

  Keesha Sharp

  Trish Murtaugh

 • Dante Brown portait

  Dante Brown

  Roger Murtaugh, Jr.

 • Chandler Kinney portait

  Chandler Kinney

  Riana Murtaugh

 • Johnathan Fernandez portrait

  Johnathan Fernandez

  Scorsese

Trailers

Lethal Weapon

Veel gehoord over Lethal Weapon en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Lethal Weapon heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Lethal Weapon streamen

Wil je Lethal Weapon, de serie met Clayne Crawford, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Lethal Weapon zelfs gratis kijken.

Lethal Weapon downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Lethal Weapon ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Lethal Weapon er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Lethal Weapon torrent

Op zoek naar een torrent van Lethal Weapon? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Lethal Weapon te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Lethal Weapon trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Lethal Weapon. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.