Line of Duty
%
85

Line of Duty

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Line of Duty

Moeite met waar je nou Line of Duty moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Line of Duty

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Politieserie over de anticorruptie-eenheid AC-12.

Regisseur en acteurs

 • Martin Compston portait

  Martin Compston

  Steve Arnott

 • Vicky McClure portait

  Vicky McClure

  Kate Fleming

 • Keeley Hawes portait

  Keeley Hawes

  Lindsay Denton

 • Adrian Dunbar portait

  Adrian Dunbar

  Ted Hastings

 • Craig Parkinson portait

  Craig Parkinson

  Matthew 'Dot' Cottan

Trailers

Line of Duty

Benieuwd naar Line of Duty? Een serie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je series als Line of Duty kunt bekijken.

Line of Duty streamen

Wil je Line of Duty streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de serie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Line of Duty gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Line of Duty downloaden

series als Line of Duty kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de serie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Line of Duty. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Line of Duty. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Line of Duty torrent

Als je series vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Line of Duty te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Line of Duty trailer

Er zijn nog nooit zoveel series uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Line of Duty je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!