Line of Duty
%
85

Line of Duty

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Line of Duty

Moeite met waar je nou Line of Duty moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Line of Duty

Samenvatting

Politieserie over de anticorruptie-eenheid AC-12.

Regisseur en acteurs

 • Martin Compston portait

  Martin Compston

  Steve Arnott

 • Vicky McClure portait

  Vicky McClure

  Kate Fleming

 • Keeley Hawes portait

  Keeley Hawes

  Lindsay Denton

 • Adrian Dunbar portait

  Adrian Dunbar

  Ted Hastings

 • Craig Parkinson portait

  Craig Parkinson

  Matthew 'Dot' Cottan

Trailers

Line of Duty

Line of Duty streamen

Line of Duty streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een serie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke serie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Line of Duty downloaden

Zin om Line of Duty te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om series als Line of Duty te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de serie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Line of Duty torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een serie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van series als Line of Duty makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Line of Duty trailer

Wil je er zeker van zijn dat Line of Duty jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de serie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.