Line of Duty
%
85

Line of Duty

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Line of Duty

Moeite met waar je nou Line of Duty moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Line of Duty

Samenvatting

Politieserie over de anticorruptie-eenheid AC-12.

Regisseur en acteurs

 • Martin Compston portait

  Martin Compston

  Steve Arnott

 • Vicky McClure portait

  Vicky McClure

  Kate Fleming

 • Keeley Hawes portait

  Keeley Hawes

  Lindsay Denton

 • Adrian Dunbar portait

  Adrian Dunbar

  Ted Hastings

 • Craig Parkinson portait

  Craig Parkinson

  Matthew 'Dot' Cottan

Trailers

Line of Duty

Wil je Line of Duty kijken? De serie van Martin Compston uit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Line of Duty op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Line of Duty met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Line of Duty downloaden

Het downloaden van Line of Duty is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Line of Duty ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Line of Duty streamen

Het streamen van Line of Duty heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Line of Duty online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Line of Duty kijkt. Ideaal!

Line of Duty torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Line of Duty. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Line of Duty trailer

Bekijk eerst even de trailer van Line of Duty voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.