London Spy
%
75

London Spy

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk London Spy

Moeite met waar je nou London Spy moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor London Spy

Samenvatting

De losbandige Danny valt als een blok voor de briljante, maar raadselachtige Alex. De twee krijgen een relatie, tot Alex op mysterieuze wijze verdwijnt. Danny gaat op zoek en raakt zo verstrikt in een spionagezaak.

Regisseur en acteurs

 • Jakob Verbruggen portrait

  Jakob Verbruggen

  director

 • Harriet Walter portrait

  Harriet Walter

  actor

 • Adrian Lester portrait

  Adrian Lester

  actor

 • Clarke Peters portrait

  Clarke Peters

  actor

 • David Hayman portrait

  David Hayman

  actor

 • Lorraine Ashbourne portrait

  Lorraine Ashbourne

  actor

 • Charlotte Rampling portrait

  Charlotte Rampling

  actor

 • Samantha Spiro portrait

  Samantha Spiro

  actor

 • Edward Holcroft portrait

  Edward Holcroft

  actor

 • Jim Broadbent portrait

  Jim Broadbent

  actor

 • Ben Whishaw portrait

  Ben Whishaw

  actor

Trailers

London Spy

Op zoek naar London Spy? Je kunt de serie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

London Spy streamen

Het streamen van series als London Spy heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete serie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je series als London Spy waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je London Spy dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

London Spy downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om series als London Spy te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de serie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

London Spy torrent

Er was een tijd dat het legale online serie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

London Spy trailer

Weet je nog niet zeker of London Spy jouw serie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.