Lucifer
%
83

Lucifer

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Lucifer

Moeite met waar je nou Lucifer moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Lucifer

Samenvatting

De duivel is het zat om heer van de hel te zijn en verhuist naar Los Angeles. Hij opent er een nachtclub en raakt bevriend met een rechercheur.

Regisseur en acteurs

 • Tom Ellis portait

  Tom Ellis

  Lucifer Morningstar

 • Lauren German portait

  Lauren German

  Chloe Decker

 • Kevin Alejandro portait

  Kevin Alejandro

  Dan Espinoza

 • D.B. Woodside portait

  D.B. Woodside

  Amenadiel

 • Lesley-Ann Brandt portait

  Lesley-Ann Brandt

  Mazikeen "Maze"

 • Tricia Helfer portait

  Tricia Helfer

  Charlotte

 • Aimee Garcia portait

  Aimee Garcia

  Ella Lopez

 • Scarlett Estevez portait

  Scarlett Estevez

  Beatrice "Trixie" Espinoza

 • Rachael Harris portait

  Rachael Harris

  Linda Martin

Trailers

Lucifer

Zin om Lucifer lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De misdaad serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Lucifer te bekijken voor je op een rijtje.

Lucifer downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Lucifer downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Lucifer. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Lucifer er ook in SD heel goed uit.

Lucifer streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Lucifer net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Lucifer hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Lucifer helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Lucifer torrent

Denk je dat je om Lucifer te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Lucifer trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Lucifer de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.