Lucifer
%
83

Lucifer

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Lucifer

Moeite met waar je nou Lucifer moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Lucifer

Samenvatting

De duivel is het zat om heer van de hel te zijn en verhuist naar Los Angeles. Hij opent er een nachtclub en raakt bevriend met een rechercheur.

Regisseur en acteurs

 • Tom Ellis portait

  Tom Ellis

  Lucifer Morningstar

 • Lauren German portait

  Lauren German

  Chloe Decker

 • Kevin Alejandro portait

  Kevin Alejandro

  Dan Espinoza

 • D.B. Woodside portait

  D.B. Woodside

  Amenadiel

 • Lesley-Ann Brandt portait

  Lesley-Ann Brandt

  Mazikeen "Maze"

 • Tricia Helfer portait

  Tricia Helfer

  Charlotte

 • Aimee Garcia portait

  Aimee Garcia

  Ella Lopez

 • Scarlett Estevez portait

  Scarlett Estevez

  Beatrice "Trixie" Espinoza

 • Rachael Harris portait

  Rachael Harris

  Linda Martin

Trailers

Lucifer

Veel gehoord over Lucifer en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Lucifer heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Lucifer streamen

Wil je Lucifer, de serie met Tom Ellis, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Lucifer zelfs gratis kijken.

Lucifer downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Lucifer ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Lucifer er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Lucifer torrent

Op zoek naar een torrent van Lucifer? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Lucifer te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Lucifer trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Lucifer. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.