Luther
%
86

Luther

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Luther

Moeite met waar je nou Luther moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Luther

Samenvatting

Detective John Luther is een bewogen vakman wiens werk altijd staat altijd voorop. Zijn toewijding is een vloek en een zegen voor hemzelf, zijn geliefde en zijn medewerkers en levert hem ook veel vijanden op binnen het politiekorps.

Regisseur en acteurs

 • Sienna Guillory portrait

  Sienna Guillory

  actor

 • David O'Hara portrait

  David O'Hara

  actor

 • John Heffernan portrait

  John Heffernan

  actor

 • Paul McGann portrait

  Paul McGann

  actor

 • Michael Smiley portrait

  Michael Smiley

  actor

 • Ruth Wilson portrait

  Ruth Wilson

  actor

 • Dermot Crowley portrait

  Dermot Crowley

  actor

 • Warren Brown portrait

  Warren Brown

  actor

 • Idris Elba portrait

  Idris Elba

  actor

Trailers

Luther

Veel gehoord over Luther en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Luther heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Luther streamen

Wil je Luther, de serie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Luther zelfs gratis kijken.

Luther downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Luther ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Luther er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Luther torrent

Op zoek naar een torrent van Luther? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Luther te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Luther trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Luther. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.