Luther
6.6

Luther

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Luther

Moeite met waar je nou Luther moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor Luther

Samenvatting

Detective John Luther is een bewogen vakman wiens werk altijd staat altijd voorop. Zijn toewijding is een vloek en een zegen voor hemzelf, zijn geliefde en zijn medewerkers en levert hem ook veel vijanden op binnen het politiekorps.

Regisseur en acteurs

 • Sienna Guillory portrait

  Sienna Guillory

  actor

 • David O'Hara portrait

  David O'Hara

  actor

 • John Heffernan portrait

  John Heffernan

  actor

 • Paul McGann portrait

  Paul McGann

  actor

 • Michael Smiley portrait

  Michael Smiley

  actor

 • Ruth Wilson portrait

  Ruth Wilson

  actor

 • Dermot Crowley portrait

  Dermot Crowley

  actor

 • Warren Brown portrait

  Warren Brown

  actor

 • Idris Elba portrait

  Idris Elba

  actor

Trailers

Luther

Kijk jij ook zo uit naar Luther? Of naar het nieuwe seizoen van de serie? Wil jij Luther na al die tips van vrienden nu zelf ook zien? Kies dan voor de goede weg. Ga Luther niet onnodig illegaal downloaden. Er zijn echt betrouwbare alternatieven om Luther te kunnen zien.

Luther torrent

Laat die dramatische torrents van Luther op illegale sites toch achterwege! Waarom Luther downloaden op een manier die niet door beugel kan? Er is een alternatief. Film.nl biedt je toegang tot alle aanbieders van het aanbod aan series. Heel handig via een app. Zo kun jij zelf kiezen uit alle beschikbare series, seizoenen en afleveringen. En hoef je lekker niks te missen. Weg dus met die torrent van Luther!

Luther streamen

Wil je Luther streamen? Dan kan dat vaak gewoon via een van de aanbieders van series in Nederland. Er zijn er een heleboel. Zij bieden streams van Luther zodat je die kunt kijken, zonder zorgen en lekker legaal. Gewoon Luther online kijken, als jij dat wilt en wanneer jij dat wilt. Luther gratis kijken kan niet. Series maken kost namelijk geld. Er moet worden betaald, linksom of rechtsom. Betalen voor goed aanbod. Dat is toch logisch?

Luther trailer

Film.nl biedt de trailer van Luther om je te helpen alvast in de stemming komen. De Luther trailer is ook een uitstekende manier om te ontdekken wat de serie voor jou in petto heeft.