Luther
%
86

Luther

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Luther

Moeite met waar je nou Luther moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Luther

Samenvatting

Detective John Luther is een bewogen vakman wiens werk altijd staat altijd voorop. Zijn toewijding is een vloek en een zegen voor hemzelf, zijn geliefde en zijn medewerkers en levert hem ook veel vijanden op binnen het politiekorps.

Regisseur en acteurs

 • Sienna Guillory portrait

  Sienna Guillory

  actor

 • David O'Hara portrait

  David O'Hara

  actor

 • John Heffernan portrait

  John Heffernan

  actor

 • Paul McGann portrait

  Paul McGann

  actor

 • Michael Smiley portrait

  Michael Smiley

  actor

 • Ruth Wilson portrait

  Ruth Wilson

  actor

 • Dermot Crowley portrait

  Dermot Crowley

  actor

 • Warren Brown portrait

  Warren Brown

  actor

 • Idris Elba portrait

  Idris Elba

  actor

Trailers

Luther

Zin om Luther lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Luther te bekijken voor je op een rijtje.

Luther downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Luther downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Luther. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Luther er ook in SD heel goed uit.

Luther streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Luther net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Luther hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Luther helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Luther torrent

Denk je dat je om Luther te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Luther trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Luther de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.