MacGyver
%
49

MacGyver

Bekijk de trailer

Kijk MacGyver

Moeite met waar je nou MacGyver moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De handige actieheld MacGyver is terug om de misdaad te bestrijden. Hij gebruikt zijn buitengewone, probleemoplossende vaardigheden en zijn uitgebreide wetenschappelijke kennis om levens te redden.

Regisseur en acteurs

 • Lucas Till portait

  Lucas Till

  Angus “Mac” MacGyver

 • George Eads portait

  George Eads

  Jack Dalton

 • Justin Hires portait

  Justin Hires

  Wilt Bozer

 • Tristin Mays portait

  Tristin Mays

  Riley Davis

Trailers

MacGyver

Wil je MacGyver kijken? De serie van Lucas Till uit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om MacGyver op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om MacGyver met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

MacGyver downloaden

Het downloaden van MacGyver is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je MacGyver ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

MacGyver streamen

Het streamen van MacGyver heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je MacGyver online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar MacGyver kijkt. Ideaal!

MacGyver torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van MacGyver. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

MacGyver trailer

Bekijk eerst even de trailer van MacGyver voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.