MacGyver
%
49

MacGyver

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk MacGyver

Moeite met waar je nou MacGyver moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor MacGyver

Samenvatting

De handige actieheld MacGyver is terug om de misdaad te bestrijden. Hij gebruikt zijn buitengewone, probleemoplossende vaardigheden en zijn uitgebreide wetenschappelijke kennis om levens te redden.

Regisseur en acteurs

 • Lucas Till portait

  Lucas Till

  Angus “Mac” MacGyver

 • George Eads portait

  George Eads

  Jack Dalton

 • Justin Hires portait

  Justin Hires

  Wilt Bozer

 • Tristin Mays portait

  Tristin Mays

  Riley Davis

Trailers

MacGyver

Benieuwd naar MacGyver? Een serie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je series als MacGyver kunt bekijken.

MacGyver streamen

Wil je MacGyver streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de serie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je MacGyver gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

MacGyver downloaden

series als MacGyver kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de serie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar MacGyver. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van MacGyver. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

MacGyver torrent

Als je series vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om MacGyver te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

MacGyver trailer

Er zijn nog nooit zoveel series uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of MacGyver je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!