Mad
%
56

Mad

Kijk Mad

Moeite met waar je nou Mad moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Mad is an American animated sketch comedy series created by Kevin Shinick and produced by Warner Bros. Animation. Based upon the magazine of the same name, each episode is a collection of short animated parodies of television shows, movies, games, celebrities, and other media using various types of animation instead of the usual animation style that Warner Bros. Animation is known for. The series premiered on the evening of September 6, 2010 on Cartoon Network. It has been described as a "kid-friendly version of Robot Chicken".

Mad

Op zoek naar Mad? Je kunt de serie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Mad streamen

Het streamen van series als Mad heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete serie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je series als Mad waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Mad dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Mad downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om series als Mad te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de serie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Mad torrent

Er was een tijd dat het legale online serie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Mad trailer

Weet je nog niet zeker of Mad jouw serie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.