Mad Men
%
86

Mad Men

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Mad Men

Moeite met waar je nou Mad Men moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Mad Men

Samenvatting

'Mad men' is de benaming van de reclamemannen van Madison Avenue in New York City eind jaren vijftig. Naast werkintriges staan vooral het gezinsleven en bijbehorende wrange situaties centraal.

Regisseur en acteurs

 • Jon Hamm portait

  Jon Hamm

  Don Draper

 • Christina Hendricks portait

  Christina Hendricks

  Joan Holloway

 • Rich Sommer portait

  Rich Sommer

  Harry Crane

 • Aaron Staton portait

  Aaron Staton

  Ken Cosgrove

 • Kiernan Shipka portait

  Kiernan Shipka

  Sally Draper

 • Jessica Paré portait

  Jessica Paré

  Megan Draper

 • Elisabeth Moss portait

  Elisabeth Moss

  Peggy Olson

 • January Jones portait

  January Jones

  Betty Draper

 • Vincent Kartheiser portait

  Vincent Kartheiser

  Pete Campbell

 • John Slattery portait

  John Slattery

  Roger Sterling

Trailers

Mad Men

Op zoek naar Mad Men? Je kunt de serie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Mad Men streamen

Het streamen van series als Mad Men heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete serie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je series als Mad Men waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Mad Men dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Mad Men downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om series als Mad Men te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de serie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Mad Men torrent

Er was een tijd dat het legale online serie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Mad Men trailer

Weet je nog niet zeker of Mad Men jouw serie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.