Madam Secretary
%
100

Madam Secretary

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Madam Secretary

Moeite met waar je nou Madam Secretary moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Madam Secretary

Samenvatting

Amerikaanse politieke dramaserie over professor en ex-CIA-agente Elizabeth McCord, die onverwachts benoemd wordt tot minister van Buitenlandse Zaken van de VS.

Regisseur en acteurs

 • Téa Leoni portait

  Téa Leoni

  Elizabeth Adams McCord

 • Tim Daly portait

  Tim Daly

  Henry McCord

 • Bebe Neuwirth portait

  Bebe Neuwirth

  Nadine Tolliver

 • Zeljko Ivanek portait

  Zeljko Ivanek

  Russell Jackson

 • Patina Miller portait

  Patina Miller

  Daisy Grant

 • Erich Bergen portait

  Erich Bergen

  Blake Moran

 • Geoffrey Arend portait

  Geoffrey Arend

  Matt Mahoney

 • Kathrine Herzer portait

  Kathrine Herzer

  Alison McCord

 • Evan Roe portait

  Evan Roe

  Jason McCord

 • Wallis Currie-Wood portait

  Wallis Currie-Wood

  Stevie McCord

 • Sebastian Arcelus portait

  Sebastian Arcelus

  Jay Whitman

 • Keith Carradine portait

  Keith Carradine

  Conrad Dalton

Trailers

Madam Secretary

Zin om Madam Secretary lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Madam Secretary te bekijken voor je op een rijtje.

Madam Secretary downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Madam Secretary downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Madam Secretary. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Madam Secretary er ook in SD heel goed uit.

Madam Secretary streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Madam Secretary net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Madam Secretary hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Madam Secretary helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Madam Secretary torrent

Denk je dat je om Madam Secretary te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Madam Secretary trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Madam Secretary de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.