Miami Vice
%
75

Miami Vice

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Miami Vice

Moeite met waar je nou Miami Vice moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Miami Vice

Samenvatting

Politieagent James 'Sonny' Crockett bestrijdt samen met zijn partner Ricardo 'Rico' Tubbs criminelen door zich voor te doen als een drugrunner met zijn supersnelle Wellcraft Scarab-speedboot.

Regisseur en acteurs

 • Don Johnson portait

  Don Johnson

  Detective James Crockett

 • Philip Michael Thomas portait

  Philip Michael Thomas

  Detective Ricardo Tubbs

 • Saundra Santiago portait

  Saundra Santiago

  Detective Gina Calabrese

 • Olivia Brown portait

  Olivia Brown

  Detective Trudy Joplin

 • Michael Talbott portait

  Michael Talbott

  Detective Stan Switek

 • Edward James Olmos portait

  Edward James Olmos

  Lieutenant Martin Castillo

Trailers

Miami Vice

Zin om Miami Vice lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Miami Vice te bekijken voor je op een rijtje.

Miami Vice downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Miami Vice downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Miami Vice. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Miami Vice er ook in SD heel goed uit.

Miami Vice streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Miami Vice net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Miami Vice hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Miami Vice helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Miami Vice torrent

Denk je dat je om Miami Vice te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Miami Vice trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Miami Vice de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.