Miami Vice
%
75

Miami Vice

Bekijk de trailer

Kijk Miami Vice

Moeite met waar je nou Miami Vice moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Politieagent James 'Sonny' Crockett bestrijdt samen met zijn partner Ricardo 'Rico' Tubbs criminelen door zich voor te doen als een drugrunner met zijn supersnelle Wellcraft Scarab-speedboot.

Regisseur en acteurs

 • Don Johnson portait

  Don Johnson

  Detective James Crockett

 • Philip Michael Thomas portait

  Philip Michael Thomas

  Detective Ricardo Tubbs

 • Saundra Santiago portait

  Saundra Santiago

  Detective Gina Calabrese

 • Olivia Brown portait

  Olivia Brown

  Detective Trudy Joplin

 • Michael Talbott portait

  Michael Talbott

  Detective Stan Switek

 • Edward James Olmos portait

  Edward James Olmos

  Lieutenant Martin Castillo

Trailers

Miami Vice

Benieuwd naar Miami Vice? Een serie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je series als Miami Vice kunt bekijken.

Miami Vice streamen

Wil je Miami Vice streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de serie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Miami Vice gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Miami Vice downloaden

series als Miami Vice kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de serie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Miami Vice. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Miami Vice. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Miami Vice torrent

Als je series vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Miami Vice te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Miami Vice trailer

Er zijn nog nooit zoveel series uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Miami Vice je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!