Midnight Sun
%
74

Midnight Sun

Nu kijken

Kijk Midnight Sun

Moeite met waar je nou Midnight Sun moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Midnight Sun

Samenvatting

In het eenzame noorden van Zweden wordt een Fransman vermoord. De Parijse politieagente Zadi arriveert en wordt samen met de Zweedse officier van justitie Anders Harnesk getuige van een reeks moorden.

Regisseur en acteurs

 • Björn Stein portait

  Björn Stein

  Director

 • Måns Mårlind portait

  Måns Mårlind

  Director

 • Editha Domingo portrait

  Editha Domingo

  Mabée

 • Leïla Bekhti portait

  Leïla Bekhti

  Kahina Zadi

 • Gustaf Hammarsten portait

  Gustaf Hammarsten

  Anders Harnesk

 • Peter Stormare portait

  Peter Stormare

  Actor

Midnight Sun

Zin om Midnight Sun lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Midnight Sun te bekijken voor je op een rijtje.

Midnight Sun downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Midnight Sun downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Midnight Sun. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Midnight Sun er ook in SD heel goed uit.

Midnight Sun streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Midnight Sun net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Midnight Sun hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Midnight Sun helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Midnight Sun torrent

Denk je dat je om Midnight Sun te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Midnight Sun trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Midnight Sun de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.