Morisot - Moed, Storm en Liefde

Morisot - Moed, Storm en Liefde

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Morisot - Moed, Storm en Liefde

Moeite met waar je nou Morisot - Moed, Storm en Liefde moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Morisot - Moed, Storm en Liefde

Samenvatting

In de documentaire Morisot - Moed, Storm en Liefde gaat regisseur Klaas Bense (Diary of a Times Square Thief) op zoek naar de herkomst van een onbekend schilderij waarop Berthe Morisot (1841-1895) afgebeeld staat en schetst aan de hand van zijn zoektocht een levendig en kleurrijk portret van het bewogen leven van de kunstenares. Morisot was de enige vrouw onder de grondleggers van het impressionisme, de vernieuwende kunststroming in de 19e-eeuw. Al op jonge leeftijd nam ze tekenlessen en zocht aansluiting met kunstenaars in haar tijd. Zij ontmoette in de vrijgevochten kunstenaar Édouard Manet een onmogelijke liefde. Terwijl haar mannelijke collega’s - Monet, Degas, Pissarro, Sisley en Renoir - wereldberoemde kunstenaars zijn geworden, is Berthe Morisot als schilder relatief onbekend gebleven. Berthe Morisot was een moedige vrouw die sociale conventies doorbrak. Veel van de belemmeringen die zij als vrouw in de mannenwereld van de 19e-eeuw tegenkwam, zijn nog steeds actueel. Zoals het dilemma een keuze te moeten maken tussen carrière en gezin. Voor de in de film geportretteerde jonge kunstenaars in het hedendaagse Parijs is het strijdbare leven van Berthe Morisot een bron van inspiratie. Daarmee is de film ook een hommage aan de kunstenares én vrouw Berthe Morisot.

Regisseur en acteurs

  • Klaas Bense portrait

    Klaas Bense

    Director

Trailers

Morisot - Moed, Storm en Liefde

Benieuwd naar Morisot - Moed, Storm en Liefde? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Morisot - Moed, Storm en Liefde draait.

Morisot - Moed, Storm en Liefde in de bioscoop

Morisot - Moed, Storm en Liefde draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Morisot - Moed, Storm en Liefde.

Morisot - Moed, Storm en Liefde streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Morisot - Moed, Storm en Liefde te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Morisot - Moed, Storm en Liefde een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Morisot - Moed, Storm en Liefde zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Morisot - Moed, Storm en Liefde torrent

Op zoek naar een torrent van Morisot - Moed, Storm en Liefde? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Morisot - Moed, Storm en Liefde zonder zorgen.

Morisot - Moed, Storm en Liefde downloaden

Als Morisot - Moed, Storm en Liefde binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Morisot - Moed, Storm en Liefde trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Morisot - Moed, Storm en Liefde de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.