Morisot - Moed, Storm en Liefde

Morisot - Moed, Storm en Liefde

Bekijk de trailer

Kijk Morisot - Moed, Storm en Liefde

Moeite met waar je nou Morisot - Moed, Storm en Liefde moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In de documentaire Morisot - Moed, Storm en Liefde gaat regisseur Klaas Bense (Diary of a Times Square Thief) op zoek naar de herkomst van een onbekend schilderij waarop Berthe Morisot (1841-1895) afgebeeld staat en schetst aan de hand van zijn zoektocht een levendig en kleurrijk portret van het bewogen leven van de kunstenares. Morisot was de enige vrouw onder de grondleggers van het impressionisme, de vernieuwende kunststroming in de 19e-eeuw. Al op jonge leeftijd nam ze tekenlessen en zocht aansluiting met kunstenaars in haar tijd. Zij ontmoette in de vrijgevochten kunstenaar Édouard Manet een onmogelijke liefde. Terwijl haar mannelijke collega’s - Monet, Degas, Pissarro, Sisley en Renoir - wereldberoemde kunstenaars zijn geworden, is Berthe Morisot als schilder relatief onbekend gebleven. Berthe Morisot was een moedige vrouw die sociale conventies doorbrak. Veel van de belemmeringen die zij als vrouw in de mannenwereld van de 19e-eeuw tegenkwam, zijn nog steeds actueel. Zoals het dilemma een keuze te moeten maken tussen carrière en gezin. Voor de in de film geportretteerde jonge kunstenaars in het hedendaagse Parijs is het strijdbare leven van Berthe Morisot een bron van inspiratie. Daarmee is de film ook een hommage aan de kunstenares én vrouw Berthe Morisot.

Regisseur en acteurs

  • Klaas Bense portrait

    Klaas Bense

    Director

Trailers

Morisot - Moed, Storm en Liefde

Veel gehoord over Morisot - Moed, Storm en Liefde en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Morisot - Moed, Storm en Liefde heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Morisot - Moed, Storm en Liefde streamen

Wil je Morisot - Moed, Storm en Liefde, de serie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Morisot - Moed, Storm en Liefde zelfs gratis kijken.

Morisot - Moed, Storm en Liefde downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Morisot - Moed, Storm en Liefde ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Morisot - Moed, Storm en Liefde er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Morisot - Moed, Storm en Liefde torrent

Op zoek naar een torrent van Morisot - Moed, Storm en Liefde? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Morisot - Moed, Storm en Liefde te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Morisot - Moed, Storm en Liefde trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Morisot - Moed, Storm en Liefde. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.