Morisot - Moed, Storm en Liefde

Morisot - Moed, Storm en Liefde

Bekijk de trailer

Kijk Morisot - Moed, Storm en Liefde

Moeite met waar je nou Morisot - Moed, Storm en Liefde moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In de documentaire Morisot - Moed, Storm en Liefde gaat regisseur Klaas Bense (Diary of a Times Square Thief) op zoek naar de herkomst van een onbekend schilderij waarop Berthe Morisot (1841-1895) afgebeeld staat en schetst aan de hand van zijn zoektocht een levendig en kleurrijk portret van het bewogen leven van de kunstenares. Morisot was de enige vrouw onder de grondleggers van het impressionisme, de vernieuwende kunststroming in de 19e-eeuw. Al op jonge leeftijd nam ze tekenlessen en zocht aansluiting met kunstenaars in haar tijd. Zij ontmoette in de vrijgevochten kunstenaar Édouard Manet een onmogelijke liefde. Terwijl haar mannelijke collega’s - Monet, Degas, Pissarro, Sisley en Renoir - wereldberoemde kunstenaars zijn geworden, is Berthe Morisot als schilder relatief onbekend gebleven. Berthe Morisot was een moedige vrouw die sociale conventies doorbrak. Veel van de belemmeringen die zij als vrouw in de mannenwereld van de 19e-eeuw tegenkwam, zijn nog steeds actueel. Zoals het dilemma een keuze te moeten maken tussen carrière en gezin. Voor de in de film geportretteerde jonge kunstenaars in het hedendaagse Parijs is het strijdbare leven van Berthe Morisot een bron van inspiratie. Daarmee is de film ook een hommage aan de kunstenares én vrouw Berthe Morisot.

Regisseur en acteurs

  • Klaas Bense portrait

    Klaas Bense

    Director

Trailers

Morisot - Moed, Storm en Liefde

Zin om Morisot - Moed, Storm en Liefde lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Morisot - Moed, Storm en Liefde te bekijken voor je op een rijtje.

Morisot - Moed, Storm en Liefde downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Morisot - Moed, Storm en Liefde downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Morisot - Moed, Storm en Liefde. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Morisot - Moed, Storm en Liefde er ook in SD heel goed uit.

Morisot - Moed, Storm en Liefde streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Morisot - Moed, Storm en Liefde net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Morisot - Moed, Storm en Liefde hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Morisot - Moed, Storm en Liefde helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Morisot - Moed, Storm en Liefde torrent

Denk je dat je om Morisot - Moed, Storm en Liefde te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Morisot - Moed, Storm en Liefde trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Morisot - Moed, Storm en Liefde de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.