Mr. Robot
%
86

Mr. Robot

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Mr. Robot

Moeite met waar je nou Mr. Robot moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Mr. Robot

Samenvatting

Elliot Alderson werkt bij het internetsecuritybedrijf Allsafe waar hij wordt benaderd door hackergroep fsociety. Het doel van fsociety is om de multinational E Corp, dat door Allsafe wordt beveiligd, te vernietigen.

Regisseur en acteurs

 • Rami Malek portait

  Rami Malek

  Elliot Alderson

 • Christian Slater portait

  Christian Slater

  Mr. Robot

 • Portia Doubleday portait

  Portia Doubleday

  Angela Moss

 • Carly Chaikin portait

  Carly Chaikin

  Darlene

 • Michael Cristofer portait

  Michael Cristofer

  Philip Price

 • Stephanie Corneliussen portait

  Stephanie Corneliussen

  Joanna Wellick

 • Martin Wallström portait

  Martin Wallström

  Tyrell Wellick

 • Grace Gummer portait

  Grace Gummer

  Special Agent Dominique "Dom" DiPierro

Trailers

Mr. Robot

Wil je Mr. Robot kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de serie uit 2019 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Mr. Robot streamen

Er zijn steeds meer opties om series online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Mr. Robot niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Mr. Robot zelfs gratis bekijken.

Mr. Robot downloaden

Wil je Mr. Robot ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om series voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Mr. Robot overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Mr. Robot torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van series aangewezen op torrents. Bij een torrent van Mr. Robot is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Mr. Robot trailer

Op zoek naar een goede serie, maar weet je niet zeker of Mr. Robot de serie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.