Mr. Robot
%
86

Mr. Robot

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Mr. Robot

Moeite met waar je nou Mr. Robot moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Mr. Robot

Samenvatting

Elliot Alderson werkt bij het internetsecuritybedrijf Allsafe waar hij wordt benaderd door hackergroep fsociety. Het doel van fsociety is om de multinational E Corp, dat door Allsafe wordt beveiligd, te vernietigen.

Regisseur en acteurs

 • Rami Malek portait

  Rami Malek

  Elliot Alderson

 • Christian Slater portait

  Christian Slater

  Mr. Robot

 • Portia Doubleday portait

  Portia Doubleday

  Angela Moss

 • Carly Chaikin portait

  Carly Chaikin

  Darlene

 • Michael Cristofer portait

  Michael Cristofer

  Philip Price

 • Stephanie Corneliussen portait

  Stephanie Corneliussen

  Joanna Wellick

 • Martin Wallström portait

  Martin Wallström

  Tyrell Wellick

 • Grace Gummer portait

  Grace Gummer

  Special Agent Dominique "Dom" DiPierro

Trailers

Mr. Robot

Mr. Robot streamen

Mr. Robot streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een serie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke serie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Mr. Robot downloaden

Zin om Mr. Robot te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om series als Mr. Robot te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de serie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Mr. Robot torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een serie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van series als Mr. Robot makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Mr. Robot trailer

Wil je er zeker van zijn dat Mr. Robot jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de serie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.