Mr. Robot
%
86

Mr. Robot

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Mr. Robot

Moeite met waar je nou Mr. Robot moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Mr. Robot

Samenvatting

Elliot Alderson werkt bij het internetsecuritybedrijf Allsafe waar hij wordt benaderd door hackergroep fsociety. Het doel van fsociety is om de multinational E Corp, dat door Allsafe wordt beveiligd, te vernietigen.

Regisseur en acteurs

 • Rami Malek portait

  Rami Malek

  Elliot Alderson

 • Christian Slater portait

  Christian Slater

  Mr. Robot

 • Portia Doubleday portait

  Portia Doubleday

  Angela Moss

 • Carly Chaikin portait

  Carly Chaikin

  Darlene

 • Michael Cristofer portait

  Michael Cristofer

  Philip Price

 • Stephanie Corneliussen portait

  Stephanie Corneliussen

  Joanna Wellick

 • Martin Wallström portait

  Martin Wallström

  Tyrell Wellick

 • Grace Gummer portait

  Grace Gummer

  Special Agent Dominique "Dom" DiPierro

Trailers

Mr. Robot

Benieuwd naar Mr. Robot? Een serie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je series als Mr. Robot kunt bekijken.

Mr. Robot streamen

Wil je Mr. Robot streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de serie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Mr. Robot gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Mr. Robot downloaden

series als Mr. Robot kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de serie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Mr. Robot. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Mr. Robot. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Mr. Robot torrent

Als je series vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Mr. Robot te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Mr. Robot trailer

Er zijn nog nooit zoveel series uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Mr. Robot je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!