NCIS
%
100

NCIS

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk NCIS

Moeite met waar je nou NCIS moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor NCIS

Samenvatting

De Naval Criminal Investigative Service (NCIS) onderzoekt misdaden die verband houden met de marine.

Regisseur en acteurs

 • Mark Harmon portait

  Mark Harmon

  Leroy Jethro Gibbs

 • Pauley Perrette portait

  Pauley Perrette

  Abby Sciuto

 • Sean Murray portait

  Sean Murray

  Timothy McGee

 • David McCallum portait

  David McCallum

  Donald "Ducky" Mallard

 • Wilmer Valderrama portait

  Wilmer Valderrama

  Nick Torres

 • Brian Dietzen portait

  Brian Dietzen

  Jimmy Palmer

 • Emily Wickersham portait

  Emily Wickersham

  Ellie Bishop

 • Jennifer Esposito portait

  Jennifer Esposito

  Alex Quinn

Trailers

NCIS

Benieuwd naar NCIS? Een serie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je series als NCIS kunt bekijken.

NCIS streamen

Wil je NCIS streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de serie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je NCIS gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

NCIS downloaden

series als NCIS kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de serie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar NCIS. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van NCIS. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

NCIS torrent

Als je series vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om NCIS te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

NCIS trailer

Er zijn nog nooit zoveel series uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of NCIS je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!