NCIS
%
100

NCIS

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk NCIS

Moeite met waar je nou NCIS moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor NCIS

Samenvatting

De Naval Criminal Investigative Service (NCIS) onderzoekt misdaden die verband houden met de marine.

Regisseur en acteurs

 • Mark Harmon portait

  Mark Harmon

  Leroy Jethro Gibbs

 • Pauley Perrette portait

  Pauley Perrette

  Abby Sciuto

 • Sean Murray portait

  Sean Murray

  Timothy McGee

 • David McCallum portait

  David McCallum

  Donald "Ducky" Mallard

 • Wilmer Valderrama portait

  Wilmer Valderrama

  Nick Torres

 • Brian Dietzen portait

  Brian Dietzen

  Jimmy Palmer

 • Emily Wickersham portait

  Emily Wickersham

  Ellie Bishop

 • Jennifer Esposito portait

  Jennifer Esposito

  Alex Quinn

Trailers

NCIS

Op zoek naar NCIS? Je kunt de serie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

NCIS streamen

Het streamen van series als NCIS heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete serie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je series als NCIS waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je NCIS dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

NCIS downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om series als NCIS te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de serie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

NCIS torrent

Er was een tijd dat het legale online serie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

NCIS trailer

Weet je nog niet zeker of NCIS jouw serie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.