NCIS
%
100

NCIS

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk NCIS

Moeite met waar je nou NCIS moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor NCIS

Samenvatting

De Naval Criminal Investigative Service (NCIS) onderzoekt misdaden die verband houden met de marine.

Regisseur en acteurs

 • Mark Harmon portait

  Mark Harmon

  Leroy Jethro Gibbs

 • Pauley Perrette portait

  Pauley Perrette

  Abby Sciuto

 • Sean Murray portait

  Sean Murray

  Timothy McGee

 • David McCallum portait

  David McCallum

  Donald "Ducky" Mallard

 • Wilmer Valderrama portait

  Wilmer Valderrama

  Nick Torres

 • Brian Dietzen portait

  Brian Dietzen

  Jimmy Palmer

 • Emily Wickersham portait

  Emily Wickersham

  Ellie Bishop

 • Jennifer Esposito portait

  Jennifer Esposito

  Alex Quinn

Trailers

NCIS

Wil je NCIS kijken? De serie van Mark Harmon uit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om NCIS op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om NCIS met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

NCIS downloaden

Het downloaden van NCIS is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je NCIS ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

NCIS streamen

Het streamen van NCIS heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je NCIS online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar NCIS kijkt. Ideaal!

NCIS torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van NCIS. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

NCIS trailer

Bekijk eerst even de trailer van NCIS voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.