NCIS
%
100

NCIS

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk NCIS

Moeite met waar je nou NCIS moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor NCIS

Samenvatting

De Naval Criminal Investigative Service (NCIS) onderzoekt misdaden die verband houden met de marine.

Regisseur en acteurs

 • Mark Harmon portait

  Mark Harmon

  Leroy Jethro Gibbs

 • Pauley Perrette portait

  Pauley Perrette

  Abby Sciuto

 • Sean Murray portait

  Sean Murray

  Timothy McGee

 • David McCallum portait

  David McCallum

  Donald "Ducky" Mallard

 • Wilmer Valderrama portait

  Wilmer Valderrama

  Nick Torres

 • Brian Dietzen portait

  Brian Dietzen

  Jimmy Palmer

 • Emily Wickersham portait

  Emily Wickersham

  Ellie Bishop

 • Jennifer Esposito portait

  Jennifer Esposito

  Alex Quinn

Trailers

NCIS

Veel gehoord over NCIS en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt NCIS heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

NCIS streamen

Wil je NCIS, de serie met Mark Harmon, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je NCIS zelfs gratis kijken.

NCIS downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je NCIS ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet NCIS er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

NCIS torrent

Op zoek naar een torrent van NCIS? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van NCIS te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

NCIS trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van NCIS. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.