New Girl
%
77

New Girl

Bekijk de trailer

Kijk New Girl

Moeite met waar je nou New Girl moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Over het leven van de excentrieke Jess, die na een stukgelopen relatie intrekt bij drie single mannen en daarmee hun levens totaal op z'n kop zet.

Regisseur en acteurs

 • Damon Wayans Jr. portrait

  Damon Wayans Jr.

  actor

 • Lamorne Morris portrait

  Lamorne Morris

  actor

 • Hannah Simone portrait

  Hannah Simone

  actor

 • Max Greenfield portrait

  Max Greenfield

  actor

 • Jake Johnson portrait

  Jake Johnson

  actor

 • Zooey Deschanel portrait

  Zooey Deschanel

  actor

Trailers

New Girl

Wil je New Girl kijken? De serie vanuit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om New Girl op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om New Girl met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

New Girl downloaden

Het downloaden van New Girl is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je New Girl ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

New Girl streamen

Het streamen van New Girl heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je New Girl online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar New Girl kijkt. Ideaal!

New Girl torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van New Girl. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

New Girl trailer

Bekijk eerst even de trailer van New Girl voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.