New Girl
%
77

New Girl

Bekijk de trailer

Kijk New Girl

Moeite met waar je nou New Girl moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Over het leven van de excentrieke Jess, die na een stukgelopen relatie intrekt bij drie single mannen en daarmee hun levens totaal op z'n kop zet.

Regisseur en acteurs

 • Damon Wayans Jr. portrait

  Damon Wayans Jr.

  actor

 • Lamorne Morris portrait

  Lamorne Morris

  actor

 • Hannah Simone portrait

  Hannah Simone

  actor

 • Max Greenfield portrait

  Max Greenfield

  actor

 • Jake Johnson portrait

  Jake Johnson

  actor

 • Zooey Deschanel portrait

  Zooey Deschanel

  actor

Trailers

New Girl

Zin om New Girl lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om New Girl te bekijken voor je op een rijtje.

New Girl downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je New Girl downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van New Girl. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet New Girl er ook in SD heel goed uit.

New Girl streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je New Girl net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je New Girl hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je New Girl helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

New Girl torrent

Denk je dat je om New Girl te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

New Girl trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of New Girl de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.