New Tricks
%
79

New Tricks

Nu kijken

Kijk New Tricks

Moeite met waar je nou New Tricks moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor New Tricks

Samenvatting

Britse politierserie over drie gepensioneerde rechercheurs die worden gevraagd om oude en onopgeloste zaken opnieuw onder de loep te nemen.

Regisseur en acteurs

 • Tamzin Outhwaite portait

  Tamzin Outhwaite

  DCI Sasha Miller

 • Denis Lawson portait

  Denis Lawson

  Steve McAndrew

 • Dennis Waterman portait

  Dennis Waterman

  Gerry Standing

 • Storme Toolis portrait

  Storme Toolis

  Holly Griffin

 • Nicholas Lyndhurst portrait

  Nicholas Lyndhurst

  Danny Griffin

New Tricks

Wil je New Tricks kijken? De serie van Tamzin Outhwaite uit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om New Tricks op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om New Tricks met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

New Tricks downloaden

Het downloaden van New Tricks is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je New Tricks ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

New Tricks streamen

Het streamen van New Tricks heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je New Tricks online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar New Tricks kijkt. Ideaal!

New Tricks torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van New Tricks. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

New Tricks trailer

Bekijk eerst even de trailer van New Tricks voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.