New Tricks
%
79

New Tricks

Nu kijken

Kijk New Tricks

Moeite met waar je nou New Tricks moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor New Tricks

Samenvatting

Britse politierserie over drie gepensioneerde rechercheurs die worden gevraagd om oude en onopgeloste zaken opnieuw onder de loep te nemen.

Regisseur en acteurs

 • Tamzin Outhwaite portait

  Tamzin Outhwaite

  DCI Sasha Miller

 • Denis Lawson portait

  Denis Lawson

  Steve McAndrew

 • Dennis Waterman portait

  Dennis Waterman

  Gerry Standing

 • Storme Toolis portrait

  Storme Toolis

  Holly Griffin

 • Nicholas Lyndhurst portrait

  Nicholas Lyndhurst

  Danny Griffin

New Tricks

New Tricks streamen

New Tricks streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een serie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke serie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

New Tricks downloaden

Zin om New Tricks te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om series als New Tricks te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de serie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

New Tricks torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een serie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van series als New Tricks makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

New Tricks trailer

Wil je er zeker van zijn dat New Tricks jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de serie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.