Once Upon a Time
%
79

Once Upon a Time

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Once Upon a Time

Moeite met waar je nou Once Upon a Time moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Once Upon a Time

Samenvatting

Door een vloek zijn alle sprookjesfiguren in Storybrooke terecht gekomen. Emma Swan is de enige die de vloek kan verbreken.

Regisseur en acteurs

 • Beverley Elliott portrait

  Beverley Elliott

  actor

 • Lee Arenberg portrait

  Lee Arenberg

  actor

 • Emilie de Ravin portrait

  Emilie de Ravin

  actor

 • Raphael Sbarge portrait

  Raphael Sbarge

  actor

 • Meghan Ory portrait

  Meghan Ory

  actor

 • Robert Carlyle portrait

  Robert Carlyle

  actor

 • Jared Gilmore portrait

  Jared Gilmore

  actor

 • Josh Dallas portrait

  Josh Dallas

  actor

 • Lana Parrilla portrait

  Lana Parrilla

  actor

 • Jennifer Morrison portrait

  Jennifer Morrison

  actor

 • Ginnifer Goodwin portrait

  Ginnifer Goodwin

  actor

Trailers

Once Upon a Time

Veel gehoord over Once Upon a Time en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Once Upon a Time heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Once Upon a Time streamen

Wil je Once Upon a Time, de serie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Once Upon a Time zelfs gratis kijken.

Once Upon a Time downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Once Upon a Time ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Once Upon a Time er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Once Upon a Time torrent

Op zoek naar een torrent van Once Upon a Time? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Once Upon a Time te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Once Upon a Time trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Once Upon a Time. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.