Once Upon a Time
%
90

Once Upon a Time

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Once Upon a Time

Moeite met waar je nou Once Upon a Time moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Once Upon a Time

Samenvatting

Door een vloek zijn alle sprookjesfiguren in Storybrooke terecht gekomen. Emma Swan is de enige die de vloek kan verbreken.

Regisseur en acteurs

 • Beverley Elliott portrait

  Beverley Elliott

  actor

 • Lee Arenberg portrait

  Lee Arenberg

  actor

 • Emilie de Ravin portrait

  Emilie de Ravin

  actor

 • Raphael Sbarge portrait

  Raphael Sbarge

  actor

 • Meghan Ory portrait

  Meghan Ory

  actor

 • Robert Carlyle portrait

  Robert Carlyle

  actor

 • Jared Gilmore portrait

  Jared Gilmore

  actor

 • Josh Dallas portrait

  Josh Dallas

  actor

 • Lana Parrilla portrait

  Lana Parrilla

  actor

 • Jennifer Morrison portrait

  Jennifer Morrison

  actor

 • Ginnifer Goodwin portrait

  Ginnifer Goodwin

  actor

Trailers

Once Upon a Time

Zin om Once Upon a Time lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Once Upon a Time te bekijken voor je op een rijtje.

Once Upon a Time downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Once Upon a Time downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Once Upon a Time. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Once Upon a Time er ook in SD heel goed uit.

Once Upon a Time streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Once Upon a Time net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Once Upon a Time hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Once Upon a Time helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Once Upon a Time torrent

Denk je dat je om Once Upon a Time te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Once Upon a Time trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Once Upon a Time de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.