Once Upon a Time
%
90

Once Upon a Time

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Once Upon a Time

Moeite met waar je nou Once Upon a Time moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Once Upon a Time

Samenvatting

Door een vloek zijn alle sprookjesfiguren in Storybrooke terecht gekomen. Emma Swan is de enige die de vloek kan verbreken.

Regisseur en acteurs

 • Beverley Elliott portrait

  Beverley Elliott

  actor

 • Lee Arenberg portrait

  Lee Arenberg

  actor

 • Emilie de Ravin portrait

  Emilie de Ravin

  actor

 • Raphael Sbarge portrait

  Raphael Sbarge

  actor

 • Meghan Ory portrait

  Meghan Ory

  actor

 • Robert Carlyle portrait

  Robert Carlyle

  actor

 • Jared Gilmore portrait

  Jared Gilmore

  actor

 • Josh Dallas portrait

  Josh Dallas

  actor

 • Lana Parrilla portrait

  Lana Parrilla

  actor

 • Jennifer Morrison portrait

  Jennifer Morrison

  actor

 • Ginnifer Goodwin portrait

  Ginnifer Goodwin

  actor

Trailers

Once Upon a Time

Benieuwd naar Once Upon a Time? Een serie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je series als Once Upon a Time kunt bekijken.

Once Upon a Time streamen

Wil je Once Upon a Time streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de serie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Once Upon a Time gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Once Upon a Time downloaden

series als Once Upon a Time kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de serie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Once Upon a Time. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Once Upon a Time. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Once Upon a Time torrent

Als je series vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Once Upon a Time te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Once Upon a Time trailer

Er zijn nog nooit zoveel series uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Once Upon a Time je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!