Orphan Black
%
84

Orphan Black

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Orphan Black

Moeite met waar je nou Orphan Black moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Orphan Black

Samenvatting

Als Sarah getuige is van de zelfmoord van haar dubbelgangster, neemt ze de identiteit van de overledene aan en gaat er een wereld aan geheimen voor haar open.

Regisseur en acteurs

 • Inga Cadranel portrait

  Inga Cadranel

  actor

 • Evelyne Brochu portrait

  Evelyne Brochu

  actor

 • Skyler Wexler portrait

  Skyler Wexler

  actor

 • Kristian Bruun portrait

  Kristian Bruun

  actor

 • Maria Doyle Kennedy portrait

  Maria Doyle Kennedy

  actor

 • Michael Mando portrait

  Michael Mando

  actor

 • Kevin Hanchard portrait

  Kevin Hanchard

  actor

 • Jordan Gavaris portrait

  Jordan Gavaris

  actor

 • Dylan Bruce portrait

  Dylan Bruce

  actor

 • Tatiana Maslany portrait

  Tatiana Maslany

  actor

Trailers

Orphan Black

Benieuwd naar Orphan Black? Een serie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je series als Orphan Black kunt bekijken.

Orphan Black streamen

Wil je Orphan Black streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de serie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Orphan Black gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Orphan Black downloaden

series als Orphan Black kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de serie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Orphan Black. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Orphan Black. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Orphan Black torrent

Als je series vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Orphan Black te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Orphan Black trailer

Er zijn nog nooit zoveel series uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Orphan Black je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!