Outlander
%
85

Outlander

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Outlander

Moeite met waar je nou Outlander moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Outlander

Samenvatting

Serie over het leven van Claire Randall, een getrouwde verpleegster die in 1945 op mysterieuze wijze verdwijnt en ontwaakt in het Schotland van 1743. Naar de gelijknamige bestsellerreeks van Diana Gabaldon.

Regisseur en acteurs

 • Bill Paterson portrait

  Bill Paterson

  actor

 • Lotte Verbeek portrait

  Lotte Verbeek

  actor

 • Gary Lewis portrait

  Gary Lewis

  actor

 • Stephen Walters portrait

  Stephen Walters

  actor

 • Grant O'Rourke portrait

  Grant O'Rourke

  actor

 • Duncan Lacroix portrait

  Duncan Lacroix

  actor

 • Graham McTavish portrait

  Graham McTavish

  actor

 • Tobias Menzies portrait

  Tobias Menzies

  actor

 • Sam Heughan portrait

  Sam Heughan

  actor

 • Caitriona Balfe portrait

  Caitriona Balfe

  actor

Trailers

Outlander

Veel gehoord over Outlander en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Outlander heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Outlander streamen

Wil je Outlander, de serie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Outlander zelfs gratis kijken.

Outlander downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Outlander ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Outlander er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Outlander torrent

Op zoek naar een torrent van Outlander? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Outlander te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Outlander trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Outlander. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.