Outlander
%
85

Outlander

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Outlander

Moeite met waar je nou Outlander moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Outlander

Samenvatting

Serie over het leven van Claire Randall, een getrouwde verpleegster die in 1945 op mysterieuze wijze verdwijnt en ontwaakt in het Schotland van 1743. Naar de gelijknamige bestsellerreeks van Diana Gabaldon.

Regisseur en acteurs

 • Bill Paterson portrait

  Bill Paterson

  actor

 • Lotte Verbeek portrait

  Lotte Verbeek

  actor

 • Gary Lewis portrait

  Gary Lewis

  actor

 • Stephen Walters portrait

  Stephen Walters

  actor

 • Grant O'Rourke portrait

  Grant O'Rourke

  actor

 • Duncan Lacroix portrait

  Duncan Lacroix

  actor

 • Graham McTavish portrait

  Graham McTavish

  actor

 • Tobias Menzies portrait

  Tobias Menzies

  actor

 • Sam Heughan portrait

  Sam Heughan

  actor

 • Caitriona Balfe portrait

  Caitriona Balfe

  actor

Trailers

Outlander

Zin om Outlander lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De avontuur serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Outlander te bekijken voor je op een rijtje.

Outlander downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Outlander downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Outlander. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Outlander er ook in SD heel goed uit.

Outlander streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Outlander net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Outlander hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Outlander helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Outlander torrent

Denk je dat je om Outlander te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Outlander trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Outlander de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.