Pokémon XY

Pokémon XY

Nu kijken

Kijk Pokémon XY

Moeite met waar je nou Pokémon XY moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Pokémon XY

Samenvatting

Animatieserie over Ash Ketchum en de spannende avonturen die hij beleeft samen met Pikachu, zijn vrienden en Pokémon.

Regisseur en acteurs

 • Masamitsu Hidaka portrait

  Masamitsu Hidaka

  Director

 • Fred Butter portrait

  Fred Butter

  Director

 • Madeleine Blaustein portrait

  Madeleine Blaustein

  Actor

 • Rodger Parsons portrait

  Rodger Parsons

  Actor

 • Mayumi Izuka portrait

  Mayumi Izuka

  Actor

 • Rachael Lillis portrait

  Rachael Lillis

  Actor

 • Ikue Ôtani portrait

  Ikue Ôtani

  Actor

Pokémon XY

Benieuwd naar Pokémon XY? Een serie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je series als Pokémon XY kunt bekijken.

Pokémon XY streamen

Wil je Pokémon XY streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de serie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Pokémon XY gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Pokémon XY downloaden

series als Pokémon XY kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de serie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Pokémon XY. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Pokémon XY. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Pokémon XY torrent

Als je series vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Pokémon XY te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Pokémon XY trailer

Er zijn nog nooit zoveel series uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Pokémon XY je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!