Pokémon XY

Pokémon XY

Nu kijken

Kijk Pokémon XY

Moeite met waar je nou Pokémon XY moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Pokémon XY

Samenvatting

Animatieserie over Ash Ketchum en de spannende avonturen die hij beleeft samen met Pikachu, zijn vrienden en Pokémon.

Regisseur en acteurs

 • Masamitsu Hidaka portrait

  Masamitsu Hidaka

  Director

 • Fred Butter portrait

  Fred Butter

  Director

 • Madeleine Blaustein portrait

  Madeleine Blaustein

  Actor

 • Rodger Parsons portrait

  Rodger Parsons

  Actor

 • Mayumi Izuka portrait

  Mayumi Izuka

  Actor

 • Rachael Lillis portrait

  Rachael Lillis

  Actor

 • Ikue Ôtani portrait

  Ikue Ôtani

  Actor

Pokémon XY

Zin om Pokémon XY lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De familie-/kinderfilm serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Pokémon XY te bekijken voor je op een rijtje.

Pokémon XY downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Pokémon XY downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Pokémon XY. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Pokémon XY er ook in SD heel goed uit.

Pokémon XY streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Pokémon XY net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Pokémon XY hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Pokémon XY helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Pokémon XY torrent

Denk je dat je om Pokémon XY te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Pokémon XY trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Pokémon XY de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.