Poldark
%
100

Poldark

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Poldark

Moeite met waar je nou Poldark moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Poldark

Samenvatting

Ross Poldark is een soldaat uit de 18e eeuw. Na de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog keert Ross terug naar zijn woonplaats in Engeland. Als hij thuiskomt, is niets meer hetzelfde.

Regisseur en acteurs

 • Aidan Turner portait

  Aidan Turner

  Ross Poldark

 • Eleanor Tomlinson portait

  Eleanor Tomlinson

  Demelza

 • Heida Reed portait

  Heida Reed

  Elizabeth Chenoweth

 • Kyle Soller portait

  Kyle Soller

  Francis Poldark

 • Ruby Bentall portait

  Ruby Bentall

  Verity Poldark

 • Jack Farthing portrait

  Jack Farthing

  George Warleggan

 • Luke Norris portrait

  Luke Norris

  Dwight Enys

 • Hugh Skinner portait

  Hugh Skinner

  Unwin Trevaunance

 • Gabriella Wilde portait

  Gabriella Wilde

  Caroline Penvenen

 • Henry Garrett portait

  Henry Garrett

  Captain McNeil

Trailers

Poldark

Veel gehoord over Poldark en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Poldark heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Poldark streamen

Wil je Poldark, de serie met Aidan Turner, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Poldark zelfs gratis kijken.

Poldark downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Poldark ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Poldark er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Poldark torrent

Op zoek naar een torrent van Poldark? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Poldark te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Poldark trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Poldark. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.