Poldark
%
100

Poldark

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Poldark

Moeite met waar je nou Poldark moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Poldark

Samenvatting

Ross Poldark is een soldaat uit de 18e eeuw. Na de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog keert Ross terug naar zijn woonplaats in Engeland. Als hij thuiskomt, is niets meer hetzelfde.

Regisseur en acteurs

 • Aidan Turner portait

  Aidan Turner

  Ross Poldark

 • Eleanor Tomlinson portait

  Eleanor Tomlinson

  Demelza

 • Heida Reed portait

  Heida Reed

  Elizabeth Chenoweth

 • Kyle Soller portait

  Kyle Soller

  Francis Poldark

 • Ruby Bentall portait

  Ruby Bentall

  Verity Poldark

 • Jack Farthing portrait

  Jack Farthing

  George Warleggan

 • Luke Norris portrait

  Luke Norris

  Dwight Enys

 • Hugh Skinner portait

  Hugh Skinner

  Unwin Trevaunance

 • Gabriella Wilde portait

  Gabriella Wilde

  Caroline Penvenen

 • Henry Garrett portait

  Henry Garrett

  Captain McNeil

Trailers

Poldark

Zin om Poldark lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Poldark te bekijken voor je op een rijtje.

Poldark downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Poldark downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Poldark. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Poldark er ook in SD heel goed uit.

Poldark streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Poldark net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Poldark hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Poldark helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Poldark torrent

Denk je dat je om Poldark te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Poldark trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Poldark de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.