Pretty Little Liars
%
100

Pretty Little Liars

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Pretty Little Liars

Moeite met waar je nou Pretty Little Liars moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Pretty Little Liars

Samenvatting

Vier vroegere middelbare schoolvriendinnen werken samen als een mysterieuze afperser hun geheimen dreigt bekend te maken. Elke week een nieuwe aflevering.

Regisseur en acteurs

 • Keegan Allen portrait

  Keegan Allen

  actor

 • Tyler Blackburn portrait

  Tyler Blackburn

  actor

 • Janel Parrish portrait

  Janel Parrish

  actor

 • Chad Lowe portrait

  Chad Lowe

  actor

 • Holly Marie Combs portrait

  Holly Marie Combs

  actor

 • Ian Harding portrait

  Ian Harding

  actor

 • Shay Mitchell portrait

  Shay Mitchell

  actor

 • Laura Leighton portrait

  Laura Leighton

  actor

 • Sasha Pieterse portrait

  Sasha Pieterse

  actor

 • Lucy Hale portrait

  Lucy Hale

  actor

 • Ashley Benson portrait

  Ashley Benson

  actor

 • Troian Bellisario portrait

  Troian Bellisario

  actor

Trailers

Pretty Little Liars

Zin om Pretty Little Liars lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Pretty Little Liars te bekijken voor je op een rijtje.

Pretty Little Liars downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Pretty Little Liars downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Pretty Little Liars. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Pretty Little Liars er ook in SD heel goed uit.

Pretty Little Liars streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Pretty Little Liars net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Pretty Little Liars hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Pretty Little Liars helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Pretty Little Liars torrent

Denk je dat je om Pretty Little Liars te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Pretty Little Liars trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Pretty Little Liars de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.