Pretty Little Liars
%
100

Pretty Little Liars

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Pretty Little Liars

Moeite met waar je nou Pretty Little Liars moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Pretty Little Liars

Samenvatting

Vier vroegere middelbare schoolvriendinnen werken samen als een mysterieuze afperser hun geheimen dreigt bekend te maken. Elke week een nieuwe aflevering.

Regisseur en acteurs

 • Keegan Allen portrait

  Keegan Allen

  actor

 • Tyler Blackburn portrait

  Tyler Blackburn

  actor

 • Janel Parrish portrait

  Janel Parrish

  actor

 • Chad Lowe portrait

  Chad Lowe

  actor

 • Holly Marie Combs portrait

  Holly Marie Combs

  actor

 • Ian Harding portrait

  Ian Harding

  actor

 • Shay Mitchell portrait

  Shay Mitchell

  actor

 • Laura Leighton portrait

  Laura Leighton

  actor

 • Sasha Pieterse portrait

  Sasha Pieterse

  actor

 • Lucy Hale portrait

  Lucy Hale

  actor

 • Ashley Benson portrait

  Ashley Benson

  actor

 • Troian Bellisario portrait

  Troian Bellisario

  actor

Trailers

Pretty Little Liars

Wil je Pretty Little Liars kijken? De serie vanuit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Pretty Little Liars op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Pretty Little Liars met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Pretty Little Liars downloaden

Het downloaden van Pretty Little Liars is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Pretty Little Liars ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Pretty Little Liars streamen

Het streamen van Pretty Little Liars heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Pretty Little Liars online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Pretty Little Liars kijkt. Ideaal!

Pretty Little Liars torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Pretty Little Liars. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Pretty Little Liars trailer

Bekijk eerst even de trailer van Pretty Little Liars voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.