Pretty Little Liars
%
100

Pretty Little Liars

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Pretty Little Liars

Moeite met waar je nou Pretty Little Liars moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Pretty Little Liars

Bekijk nog 1 bron

Weten in welke bioscopen Pretty Little Liars draait?

Samenvatting

Vier vroegere middelbare schoolvriendinnen werken samen als een mysterieuze afperser hun geheimen dreigt bekend te maken. Elke week een nieuwe aflevering.

Regisseur en acteurs

 • Keegan Allen portrait

  Keegan Allen

  actor

 • Tyler Blackburn portrait

  Tyler Blackburn

  actor

 • Janel Parrish portrait

  Janel Parrish

  actor

 • Chad Lowe portrait

  Chad Lowe

  actor

 • Holly Marie Combs portrait

  Holly Marie Combs

  actor

 • Ian Harding portrait

  Ian Harding

  actor

 • Shay Mitchell portrait

  Shay Mitchell

  actor

 • Laura Leighton portrait

  Laura Leighton

  actor

 • Sasha Pieterse portrait

  Sasha Pieterse

  actor

 • Lucy Hale portrait

  Lucy Hale

  actor

 • Ashley Benson portrait

  Ashley Benson

  actor

 • Troian Bellisario portrait

  Troian Bellisario

  actor

Trailers

Pretty Little Liars

Benieuwd naar Pretty Little Liars? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Pretty Little Liars draait.

Pretty Little Liars in de bioscoop

Pretty Little Liars draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Pretty Little Liars.

Pretty Little Liars streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Pretty Little Liars te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Pretty Little Liars een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Pretty Little Liars zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Pretty Little Liars torrent

Op zoek naar een torrent van Pretty Little Liars? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Pretty Little Liars zonder zorgen.

Pretty Little Liars downloaden

Als Pretty Little Liars binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Pretty Little Liars trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Pretty Little Liars de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.