Prison Break
%
84

Prison Break

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Prison Break

Moeite met waar je nou Prison Break moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Prison Break

Samenvatting

De doodgewaande Michael Scofield is klaar voor zijn grootste ontsnapping ooit. Hij blijkt nog in leven te zijn en zijn broer Lincoln zet alles op alles om hem uit de gevangenis te bevrijden.

Regisseur en acteurs

 • Wentworth Miller portait

  Wentworth Miller

  Michael Scofield

 • Sarah Wayne Callies portait

  Sarah Wayne Callies

  Dr. Sara Tancredi

 • Dominic Purcell portait

  Dominic Purcell

  Lincoln Burrows

 • Robert Knepper portait

  Robert Knepper

  Theodore "T-Bag" Bagwell

Trailers

Prison Break

Zin om Prison Break lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Prison Break te bekijken voor je op een rijtje.

Prison Break downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Prison Break downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Prison Break. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Prison Break er ook in SD heel goed uit.

Prison Break streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Prison Break net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Prison Break hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Prison Break helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Prison Break torrent

Denk je dat je om Prison Break te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Prison Break trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Prison Break de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.