Prison Break
%
84

Prison Break

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Prison Break

Moeite met waar je nou Prison Break moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Prison Break

Samenvatting

De doodgewaande Michael Scofield is klaar voor zijn grootste ontsnapping ooit. Hij blijkt nog in leven te zijn en zijn broer Lincoln zet alles op alles om hem uit de gevangenis te bevrijden.

Regisseur en acteurs

 • Wentworth Miller portait

  Wentworth Miller

  Michael Scofield

 • Sarah Wayne Callies portait

  Sarah Wayne Callies

  Dr. Sara Tancredi

 • Dominic Purcell portait

  Dominic Purcell

  Lincoln Burrows

 • Robert Knepper portait

  Robert Knepper

  Theodore "T-Bag" Bagwell

Trailers

Prison Break

Veel gehoord over Prison Break en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Prison Break heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Prison Break streamen

Wil je Prison Break, de serie met Wentworth Miller, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Prison Break zelfs gratis kijken.

Prison Break downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Prison Break ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Prison Break er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Prison Break torrent

Op zoek naar een torrent van Prison Break? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Prison Break te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Prison Break trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Prison Break. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.