Prison Break
%
84

Prison Break

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Prison Break

Moeite met waar je nou Prison Break moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Prison Break

Samenvatting

De doodgewaande Michael Scofield is klaar voor zijn grootste ontsnapping ooit. Hij blijkt nog in leven te zijn en zijn broer Lincoln zet alles op alles om hem uit de gevangenis te bevrijden.

Regisseur en acteurs

 • Wentworth Miller portait

  Wentworth Miller

  Michael Scofield

 • Sarah Wayne Callies portait

  Sarah Wayne Callies

  Dr. Sara Tancredi

 • Dominic Purcell portait

  Dominic Purcell

  Lincoln Burrows

 • Robert Knepper portait

  Robert Knepper

  Theodore "T-Bag" Bagwell

Trailers

Prison Break

Prison Break streamen

Prison Break streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een serie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke serie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Prison Break downloaden

Zin om Prison Break te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om series als Prison Break te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de serie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Prison Break torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een serie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van series als Prison Break makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Prison Break trailer

Wil je er zeker van zijn dat Prison Break jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de serie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.