Prison Break
%
84

Prison Break

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Prison Break

Moeite met waar je nou Prison Break moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Prison Break

Samenvatting

De doodgewaande Michael Scofield is klaar voor zijn grootste ontsnapping ooit. Hij blijkt nog in leven te zijn en zijn broer Lincoln zet alles op alles om hem uit de gevangenis te bevrijden.

Regisseur en acteurs

 • Wentworth Miller portait

  Wentworth Miller

  Michael Scofield

 • Sarah Wayne Callies portait

  Sarah Wayne Callies

  Dr. Sara Tancredi

 • Dominic Purcell portait

  Dominic Purcell

  Lincoln Burrows

 • Robert Knepper portait

  Robert Knepper

  Theodore "T-Bag" Bagwell

Trailers

Prison Break

Benieuwd naar Prison Break? Een serie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je series als Prison Break kunt bekijken.

Prison Break streamen

Wil je Prison Break streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de serie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Prison Break gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Prison Break downloaden

series als Prison Break kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de serie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Prison Break. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Prison Break. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Prison Break torrent

Als je series vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Prison Break te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Prison Break trailer

Er zijn nog nooit zoveel series uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Prison Break je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!