Queen of the South
%
77

Queen of the South

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Queen of the South

Moeite met waar je nou Queen of the South moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Queen of the South

Samenvatting

Teresa vlucht uit Mexico nadat haar vriendje, een drugsrunner, is vermoord. Ze vestigt zich in Mexico en lijkt de grootste drugssmokkelaar van het land te worden.

Regisseur en acteurs

 • Alice Braga portait

  Alice Braga

  Teresa Mendoza

 • Justina Machado portait

  Justina Machado

  Brenda

 • Hemky Madera portait

  Hemky Madera

  Pote

 • Veronica Falcón portrait

  Veronica Falcón

  Camila Vargas

 • Peter Gadiot portait

  Peter Gadiot

  James

 • Joaquim de Almeida portait

  Joaquim de Almeida

  Epifanio

 • Gerardo Taracena portait

  Gerardo Taracena

  Cesar “Batman” Guemes

Trailers

Queen of the South

Benieuwd naar Queen of the South? Een serie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je series als Queen of the South kunt bekijken.

Queen of the South streamen

Wil je Queen of the South streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de serie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Queen of the South gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Queen of the South downloaden

series als Queen of the South kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de serie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Queen of the South. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Queen of the South. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Queen of the South torrent

Als je series vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Queen of the South te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Queen of the South trailer

Er zijn nog nooit zoveel series uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Queen of the South je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!