Ray Donovan
%
83

Ray Donovan

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Ray Donovan

Moeite met waar je nou Ray Donovan moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ray Donovan

Samenvatting

Ray Donovan werkt voor het machtige advocatenkantoor Goldman & Drexler, dat de rijken en beroemden vertegenwoordigt. Donovan is een 'fixer': iemand die corrupte agenten of ambtenaren omkoopt om zo een crimineel zijn straf te laten ontlopen.

Regisseur en acteurs

 • Elliott Gould portrait

  Elliott Gould

  actor

 • Devon Bagby portrait

  Devon Bagby

  actor

 • Kerris Dorsey portrait

  Kerris Dorsey

  actor

 • Pooch Hall portrait

  Pooch Hall

  actor

 • Katherine Moennig portrait

  Katherine Moennig

  actor

 • Steven Bauer portrait

  Steven Bauer

  actor

 • Dash Mihok portrait

  Dash Mihok

  actor

 • Eddie Marsan portrait

  Eddie Marsan

  actor

 • Paula Malcomson portrait

  Paula Malcomson

  actor

 • Jon Voight portrait

  Jon Voight

  actor

 • Liev Schreiber portrait

  Liev Schreiber

  actor

Trailers

Ray Donovan

Veel gehoord over Ray Donovan en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Ray Donovan heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Ray Donovan streamen

Wil je Ray Donovan, de serie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Ray Donovan zelfs gratis kijken.

Ray Donovan downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Ray Donovan ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Ray Donovan er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Ray Donovan torrent

Op zoek naar een torrent van Ray Donovan? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Ray Donovan te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Ray Donovan trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Ray Donovan. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.