Ray Donovan
%
83

Ray Donovan

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Ray Donovan

Moeite met waar je nou Ray Donovan moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ray Donovan

Samenvatting

Ray Donovan werkt voor het machtige advocatenkantoor Goldman & Drexler, dat de rijken en beroemden vertegenwoordigt. Donovan is een 'fixer': iemand die corrupte agenten of ambtenaren omkoopt om zo een crimineel zijn straf te laten ontlopen.

Regisseur en acteurs

 • Elliott Gould portrait

  Elliott Gould

  actor

 • Devon Bagby portrait

  Devon Bagby

  actor

 • Kerris Dorsey portrait

  Kerris Dorsey

  actor

 • Pooch Hall portrait

  Pooch Hall

  actor

 • Katherine Moennig portrait

  Katherine Moennig

  actor

 • Steven Bauer portrait

  Steven Bauer

  actor

 • Dash Mihok portrait

  Dash Mihok

  actor

 • Eddie Marsan portrait

  Eddie Marsan

  actor

 • Paula Malcomson portrait

  Paula Malcomson

  actor

 • Jon Voight portrait

  Jon Voight

  actor

 • Liev Schreiber portrait

  Liev Schreiber

  actor

Trailers

Ray Donovan

Wil je Ray Donovan kijken? De serie vanuit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Ray Donovan op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Ray Donovan met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Ray Donovan downloaden

Het downloaden van Ray Donovan is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Ray Donovan ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Ray Donovan streamen

Het streamen van Ray Donovan heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Ray Donovan online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Ray Donovan kijkt. Ideaal!

Ray Donovan torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Ray Donovan. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Ray Donovan trailer

Bekijk eerst even de trailer van Ray Donovan voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.