Ray Donovan
%
83

Ray Donovan

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Ray Donovan

Moeite met waar je nou Ray Donovan moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ray Donovan

Samenvatting

Ray Donovan werkt voor het machtige advocatenkantoor Goldman & Drexler, dat de rijken en beroemden vertegenwoordigt. Donovan is een 'fixer': iemand die corrupte agenten of ambtenaren omkoopt om zo een crimineel zijn straf te laten ontlopen.

Regisseur en acteurs

 • Elliott Gould portrait

  Elliott Gould

  actor

 • Devon Bagby portrait

  Devon Bagby

  actor

 • Kerris Dorsey portrait

  Kerris Dorsey

  actor

 • Pooch Hall portrait

  Pooch Hall

  actor

 • Katherine Moennig portrait

  Katherine Moennig

  actor

 • Steven Bauer portrait

  Steven Bauer

  actor

 • Dash Mihok portrait

  Dash Mihok

  actor

 • Eddie Marsan portrait

  Eddie Marsan

  actor

 • Paula Malcomson portrait

  Paula Malcomson

  actor

 • Jon Voight portrait

  Jon Voight

  actor

 • Liev Schreiber portrait

  Liev Schreiber

  actor

Trailers

Ray Donovan

Zin om Ray Donovan lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Ray Donovan te bekijken voor je op een rijtje.

Ray Donovan downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Ray Donovan downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Ray Donovan. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Ray Donovan er ook in SD heel goed uit.

Ray Donovan streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Ray Donovan net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Ray Donovan hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Ray Donovan helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Ray Donovan torrent

Denk je dat je om Ray Donovan te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Ray Donovan trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Ray Donovan de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.