Revenge
%
79

Revenge

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Revenge

Moeite met waar je nou Revenge moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Revenge

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Emily keert terug naar The Hamptons om wraak te nemen op iedereen die haar en haar familie in het verleden kwaad heeft gedaan.

Regisseur en acteurs

 • Emily VanCamp portait

  Emily VanCamp

  Emily Thorne

 • Madeleine Stowe portait

  Madeleine Stowe

  Victoria Grayson

 • Joshua Bowman portait

  Joshua Bowman

  Daniel Grayson

 • Nick Wechsler portait

  Nick Wechsler

  Jack Porter

 • Gabriel Mann portait

  Gabriel Mann

  Nolan Ross

 • Christa Brittany Allen portait

  Christa Brittany Allen

  Charlotte Grayson

 • Karine Vanasse portait

  Karine Vanasse

  Margaux LeMarchal

 • James Tupper portait

  James Tupper

  David Clarke

Trailers

Revenge

Benieuwd naar Revenge? Een serie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je series als Revenge kunt bekijken.

Revenge streamen

Wil je Revenge streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de serie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Revenge gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Revenge downloaden

series als Revenge kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de serie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Revenge. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Revenge. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Revenge torrent

Als je series vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Revenge te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Revenge trailer

Er zijn nog nooit zoveel series uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Revenge je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!