ROX
%
61

ROX

Nu kijken

Kijk ROX

Moeite met waar je nou ROX moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor ROX

Samenvatting

Een team dat bestaat uit drie jongeren en een auto vol technische snufjes bestrijdt misdaden.

Regisseur en acteurs

 • Jelle Florizoone portrait

  Jelle Florizoone

  Actor

 • Jeremy Vandoorne portrait

  Jeremy Vandoorne

  Actor

 • Frans Maas portrait

  Frans Maas

  Actor

ROX

ROX streamen

ROX streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een serie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke serie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

ROX downloaden

Zin om ROX te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om series als ROX te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de serie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

ROX torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een serie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van series als ROX makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

ROX trailer

Wil je er zeker van zijn dat ROX jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de serie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.