Royal Pains
%
71

Royal Pains

Nu kijken

Kijk Royal Pains

Moeite met waar je nou Royal Pains moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Royal Pains

Samenvatting

De jonge arts Hank Lawson lijkt het perfecte leven te leiden. Door een beslissing op zijn werk raakt hij alles kwijt. Hij komt terecht in The Hamptons en wordt een graag geziene arts van de rijken.

Regisseur en acteurs

 • Paulo Costanzo portait

  Paulo Costanzo

  Evan R. Lawson

 • Brooke D'Orsay portait

  Brooke D'Orsay

  Paige Collins

 • Mark Feuerstein portait

  Mark Feuerstein

  Hank Lawson

 • Reshma Shetty portait

  Reshma Shetty

  Divya Katdare

 • Ben Shenkman portait

  Ben Shenkman

  Dr. Jeremiah Sacani

 • Cristián de la Fuente portait

  Cristián de la Fuente

  Tobias

Royal Pains

Veel gehoord over Royal Pains en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Royal Pains heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Royal Pains streamen

Wil je Royal Pains, de serie met Paulo Costanzo, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Royal Pains zelfs gratis kijken.

Royal Pains downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Royal Pains ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Royal Pains er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Royal Pains torrent

Op zoek naar een torrent van Royal Pains? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Royal Pains te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Royal Pains trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Royal Pains. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.