Royal Pains
%
71

Royal Pains

Nu kijken

Kijk Royal Pains

Moeite met waar je nou Royal Pains moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Royal Pains

Samenvatting

De jonge arts Hank Lawson lijkt het perfecte leven te leiden. Door een beslissing op zijn werk raakt hij alles kwijt. Hij komt terecht in The Hamptons en wordt een graag geziene arts van de rijken.

Regisseur en acteurs

 • Paulo Costanzo portait

  Paulo Costanzo

  Evan R. Lawson

 • Brooke D'Orsay portait

  Brooke D'Orsay

  Paige Collins

 • Mark Feuerstein portait

  Mark Feuerstein

  Hank Lawson

 • Reshma Shetty portait

  Reshma Shetty

  Divya Katdare

 • Ben Shenkman portait

  Ben Shenkman

  Dr. Jeremiah Sacani

 • Cristián de la Fuente portait

  Cristián de la Fuente

  Tobias

Royal Pains

Wil je Royal Pains kijken? De serie van Paulo Costanzo uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Royal Pains op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Royal Pains met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Royal Pains downloaden

Het downloaden van Royal Pains is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Royal Pains ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Royal Pains streamen

Het streamen van Royal Pains heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Royal Pains online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Royal Pains kijkt. Ideaal!

Royal Pains torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Royal Pains. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Royal Pains trailer

Bekijk eerst even de trailer van Royal Pains voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.