Royal Pains
%
71

Royal Pains

Nu kijken

Kijk Royal Pains

Moeite met waar je nou Royal Pains moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Royal Pains

Samenvatting

De jonge arts Hank Lawson lijkt het perfecte leven te leiden. Door een beslissing op zijn werk raakt hij alles kwijt. Hij komt terecht in The Hamptons en wordt een graag geziene arts van de rijken.

Regisseur en acteurs

 • Paulo Costanzo portait

  Paulo Costanzo

  Evan R. Lawson

 • Brooke D'Orsay portait

  Brooke D'Orsay

  Paige Collins

 • Mark Feuerstein portait

  Mark Feuerstein

  Hank Lawson

 • Reshma Shetty portait

  Reshma Shetty

  Divya Katdare

 • Ben Shenkman portait

  Ben Shenkman

  Dr. Jeremiah Sacani

 • Cristián de la Fuente portait

  Cristián de la Fuente

  Tobias

Royal Pains

Benieuwd naar Royal Pains? Een serie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je series als Royal Pains kunt bekijken.

Royal Pains streamen

Wil je Royal Pains streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de serie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Royal Pains gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Royal Pains downloaden

series als Royal Pains kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de serie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Royal Pains. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Royal Pains. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Royal Pains torrent

Als je series vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Royal Pains te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Royal Pains trailer

Er zijn nog nooit zoveel series uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Royal Pains je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!