Scandal
%
78

Scandal

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Scandal

Moeite met waar je nou Scandal moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Scandal

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Olivia Pope en haar team beschermen de reputatie van belangrijke personen.

Regisseur en acteurs

 • Kerry Washington portait

  Kerry Washington

  Olivia Pope

 • Darby Stanchfield portait

  Darby Stanchfield

  Abby Whelan

 • Tony Goldwyn portait

  Tony Goldwyn

  President Fitzgerald Grant

 • Bellamy Young portait

  Bellamy Young

  Mellie Grant

 • Jeff Perry portait

  Jeff Perry

  Cyrus Beene

 • Katie Lowes portait

  Katie Lowes

  Quinn Perkins

 • Scott Foley portait

  Scott Foley

  Jake Ballard

 • Joshua Malina portait

  Joshua Malina

  David Rosen

 • Guillermo Díaz portait

  Guillermo Díaz

  Huck

Trailers

Scandal

Zin om Scandal lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Scandal te bekijken voor je op een rijtje.

Scandal downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Scandal downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Scandal. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Scandal er ook in SD heel goed uit.

Scandal streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Scandal net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Scandal hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Scandal helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Scandal torrent

Denk je dat je om Scandal te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Scandal trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Scandal de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.