School of Rock
%
100

School of Rock

Nu kijken

Kijk School of Rock

Moeite met waar je nou School of Rock moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor School of Rock

Samenvatting

Een groep onconventionele en ijverige leerlingen op een prestigieuze basisschool wordt gevolgd. Een mislukte muzikant brengt hen als docent de liefde voor rock-'n-rol bij.

Regisseur en acteurs

 • Aidan Miner portrait

  Aidan Miner

  Lawrence

 • Ricardo Hurtado portrait

  Ricardo Hurtado

  Freddy

 • Lance Lim portait

  Lance Lim

  Zack

 • Tony Cavalero portait

  Tony Cavalero

  Dewey Finn

 • Breanna Yde portrait

  Breanna Yde

  Tomika

 • Jade Pettyjohn portait

  Jade Pettyjohn

  Summer

School of Rock

School of Rock streamen

School of Rock streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een serie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke serie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

School of Rock downloaden

Zin om School of Rock te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om series als School of Rock te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de serie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

School of Rock torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een serie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van series als School of Rock makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

School of Rock trailer

Wil je er zeker van zijn dat School of Rock jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de serie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.