School of Rock
%
100

School of Rock

Nu kijken

Kijk School of Rock

Moeite met waar je nou School of Rock moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor School of Rock

Samenvatting

Een groep onconventionele en ijverige leerlingen op een prestigieuze basisschool wordt gevolgd. Een mislukte muzikant brengt hen als docent de liefde voor rock-'n-rol bij.

Regisseur en acteurs

 • Aidan Miner portrait

  Aidan Miner

  Lawrence

 • Ricardo Hurtado portrait

  Ricardo Hurtado

  Freddy

 • Lance Lim portait

  Lance Lim

  Zack

 • Tony Cavalero portait

  Tony Cavalero

  Dewey Finn

 • Breanna Yde portrait

  Breanna Yde

  Tomika

 • Jade Pettyjohn portait

  Jade Pettyjohn

  Summer

School of Rock

Benieuwd naar School of Rock? Een serie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je series als School of Rock kunt bekijken.

School of Rock streamen

Wil je School of Rock streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de serie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je School of Rock gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

School of Rock downloaden

series als School of Rock kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de serie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar School of Rock. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van School of Rock. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

School of Rock torrent

Als je series vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om School of Rock te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

School of Rock trailer

Er zijn nog nooit zoveel series uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of School of Rock je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!