School of Rock
%
47

School of Rock

Nu kijken

Kijk School of Rock

Moeite met waar je nou School of Rock moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor School of Rock

Samenvatting

Een groep onconventionele en ijverige leerlingen op een prestigieuze basisschool wordt gevolgd. Een mislukte muzikant brengt hen als docent de liefde voor rock-'n-rol bij.

Regisseur en acteurs

 • Aidan Miner portrait

  Aidan Miner

  Lawrence

 • Ricardo Hurtado portrait

  Ricardo Hurtado

  Freddy

 • Lance Lim portait

  Lance Lim

  Zack

 • Tony Cavalero portait

  Tony Cavalero

  Dewey Finn

 • Breanna Yde portrait

  Breanna Yde

  Tomika

 • Jade Pettyjohn portait

  Jade Pettyjohn

  Summer

School of Rock

Wil je School of Rock kijken? De serie van Aidan Miner uit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om School of Rock op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om School of Rock met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

School of Rock downloaden

Het downloaden van School of Rock is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je School of Rock ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

School of Rock streamen

Het streamen van School of Rock heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je School of Rock online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar School of Rock kijkt. Ideaal!

School of Rock torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van School of Rock. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

School of Rock trailer

Bekijk eerst even de trailer van School of Rock voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.