Scorpion
%
72

Scorpion

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Scorpion

Moeite met waar je nou Scorpion moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Scorpion

Bekijk nog 1 bron

Weten in welke bioscopen Scorpion draait?

Samenvatting

Professor Walter O'Brien heeft zijn eigen team van meesterbreinen opgezet. Samen beschermen ze de aarde tegen alle complexe bedreigingen van de moderne tijd.

Regisseur en acteurs

 • Ari Stidham portrait

  Ari Stidham

  actor

 • Jadyn Wong portrait

  Jadyn Wong

  actor

 • Eddie Kaye Thomas portrait

  Eddie Kaye Thomas

  actor

 • Robert Patrick portrait

  Robert Patrick

  actor

 • Katharine McPhee portrait

  Katharine McPhee

  actor

 • Elyes Gabel portrait

  Elyes Gabel

  actor

Trailers

Scorpion

Benieuwd naar Scorpion? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Scorpion draait.

Scorpion in de bioscoop

Scorpion draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Scorpion.

Scorpion streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Scorpion te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Scorpion een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Scorpion zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Scorpion torrent

Op zoek naar een torrent van Scorpion? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Scorpion zonder zorgen.

Scorpion downloaden

Als Scorpion binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Scorpion trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Scorpion de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.