Scorpion
%
72

Scorpion

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Scorpion

Moeite met waar je nou Scorpion moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Scorpion

Samenvatting

Professor Walter O'Brien heeft zijn eigen team van meesterbreinen opgezet. Samen beschermen ze de aarde tegen alle complexe bedreigingen van de moderne tijd.

Regisseur en acteurs

 • Ari Stidham portrait

  Ari Stidham

  actor

 • Jadyn Wong portrait

  Jadyn Wong

  actor

 • Eddie Kaye Thomas portrait

  Eddie Kaye Thomas

  actor

 • Robert Patrick portrait

  Robert Patrick

  actor

 • Katharine McPhee portrait

  Katharine McPhee

  actor

 • Elyes Gabel portrait

  Elyes Gabel

  actor

Trailers

Scorpion

Zin om Scorpion lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie serie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Scorpion te bekijken voor je op een rijtje.

Scorpion downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Scorpion downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een serie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Scorpion. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Scorpion er ook in SD heel goed uit.

Scorpion streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Scorpion net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de serie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Scorpion hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Scorpion helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Scorpion torrent

Denk je dat je om Scorpion te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Scorpion trailer

Zin in een serieavond, maar nog niet zeker of Scorpion de serie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.