Scrubs
%
84

Scrubs

Nu kijken

Kijk Scrubs

Moeite met waar je nou Scrubs moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Scrubs

Samenvatting

In the unreal world of Sacred Heart Hospital, John "J.D" Dorian learns the ways of medicine, friendship and life.

Regisseur en acteurs

 • Zach Braff portait

  Zach Braff

  John 'J.D.' Dorian

 • Donald Faison portait

  Donald Faison

  Christopher Turk

 • John C. McGinley portait

  John C. McGinley

  Perry Cox

 • Eliza Coupe portait

  Eliza Coupe

  Denise Mahoney

 • Kerry Bishé portait

  Kerry Bishé

  Lucy Bennett

 • Michael Mosley portait

  Michael Mosley

  Drew Suffin

 • Dave Franco portait

  Dave Franco

  Cole Aaronson

Scrubs

Wil je Scrubs kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de serie uit 2019 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Scrubs streamen

Er zijn steeds meer opties om series online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Scrubs niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Scrubs zelfs gratis bekijken.

Scrubs downloaden

Wil je Scrubs ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om series voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Scrubs overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Scrubs torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van series aangewezen op torrents. Bij een torrent van Scrubs is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Scrubs trailer

Op zoek naar een goede serie, maar weet je niet zeker of Scrubs de serie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.