Secrets & Lies
%
77

Secrets & Lies

Bekijk de trailer

Kijk Secrets & Lies

Moeite met waar je nou Secrets & Lies moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Eric Warner, eigenaar van een investeringsmaatschappij, wordt ervan verdacht zijn vrouw te hebben vermoord.

Regisseur en acteurs

 • Juliette Lewis portait

  Juliette Lewis

  Det. Andrea Cornell

 • Michael Ealy portait

  Michael Ealy

  Eric Warner

 • Terry O'Quinn portait

  Terry O'Quinn

  John Warner

 • Charlie Barnett portait

  Charlie Barnett

  Patrick Warner

 • Mekia Cox portait

  Mekia Cox

  Amanda Warner

 • Kenny Johnson portait

  Kenny Johnson

  Danny

 • Jordana Brewster portait

  Jordana Brewster

  Kate Warner

Trailers

Secrets & Lies

Benieuwd naar Secrets & Lies? Een serie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je series als Secrets & Lies kunt bekijken.

Secrets & Lies streamen

Wil je Secrets & Lies streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de serie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Secrets & Lies gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Secrets & Lies downloaden

series als Secrets & Lies kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de serie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Secrets & Lies. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Secrets & Lies. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Secrets & Lies torrent

Als je series vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Secrets & Lies te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Secrets & Lies trailer

Er zijn nog nooit zoveel series uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Secrets & Lies je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!