Sex and the City
%
70

Sex and the City

Nu kijken

Kijk Sex and the City

Moeite met waar je nou Sex and the City moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Sex and the City

Samenvatting

Over de belevenissen van vier vriendinnen midden in Manhattan, New York.

Regisseur en acteurs

 • Sarah Jessica Parker portait

  Sarah Jessica Parker

  Carrie Bradshaw

 • Kim Cattrall portait

  Kim Cattrall

  Samantha Jones

 • Cynthia Nixon portait

  Cynthia Nixon

  Miranda Hobbes

 • Kristin Davis portait

  Kristin Davis

  Charlotte York

Sex and the City

Benieuwd naar Sex and the City? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Sex and the City draait.

Sex and the City in de bioscoop

Sex and the City draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Sex and the City.

Sex and the City streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Sex and the City te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Sex and the City een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Sex and the City zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Sex and the City torrent

Op zoek naar een torrent van Sex and the City? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Sex and the City zonder zorgen.

Sex and the City downloaden

Als Sex and the City binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Sex and the City trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Sex and the City de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.