Shameless
%
87

Shameless

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Shameless

Moeite met waar je nou Shameless moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Shameless

Samenvatting

Chicagoan Frank Gallagher is the proud single dad of six smart, industrious, independent kids, who without him would be... perhaps better off. When Frank's not at the bar spending what little money they have, he's passed out on the floor. But the kids have found ways to grow up in spite of him. They may not be like any family you know, but they make no apologies for being exactly who they are.

Regisseur en acteurs

 • William H. Macy portait

  William H. Macy

  Frank Gallagher

 • Emmy Rossum portait

  Emmy Rossum

  Fiona Gallagher

 • Jeremy Allen White portait

  Jeremy Allen White

  Phillip 'Lip' Gallagher

 • Emma Kenney portait

  Emma Kenney

  Debbie Gallagher

 • Steve Howey portait

  Steve Howey

  Kevin 'Kev' Ball

 • Cameron Monaghan portait

  Cameron Monaghan

  Ian Gallagher

 • Shanola Hampton portait

  Shanola Hampton

  Veronica Fisher

 • Ethan Cutkosky portait

  Ethan Cutkosky

  Carl Gallagher

 • Isidora Goreshter portrait

  Isidora Goreshter

  Svetlana

Trailers

Shameless

Wil je Shameless kijken? De serie van William H. Macy uit 2019 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online serie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Shameless op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Shameless met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Shameless downloaden

Het downloaden van Shameless is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Shameless ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Shameless streamen

Het streamen van Shameless heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de serie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Shameless online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Shameless kijkt. Ideaal!

Shameless torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een serie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Shameless. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Shameless trailer

Bekijk eerst even de trailer van Shameless voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een serie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.