Shameless
%
87

Shameless

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Shameless

Moeite met waar je nou Shameless moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Shameless

Samenvatting

Chicagoan Frank Gallagher is the proud single dad of six smart, industrious, independent kids, who without him would be... perhaps better off. When Frank's not at the bar spending what little money they have, he's passed out on the floor. But the kids have found ways to grow up in spite of him. They may not be like any family you know, but they make no apologies for being exactly who they are.

Regisseur en acteurs

 • William H. Macy portait

  William H. Macy

  Frank Gallagher

 • Emmy Rossum portait

  Emmy Rossum

  Fiona Gallagher

 • Jeremy Allen White portait

  Jeremy Allen White

  Phillip 'Lip' Gallagher

 • Emma Kenney portait

  Emma Kenney

  Debbie Gallagher

 • Steve Howey portait

  Steve Howey

  Kevin 'Kev' Ball

 • Cameron Monaghan portait

  Cameron Monaghan

  Ian Gallagher

 • Shanola Hampton portait

  Shanola Hampton

  Veronica Fisher

 • Ethan Cutkosky portait

  Ethan Cutkosky

  Carl Gallagher

 • Isidora Goreshter portrait

  Isidora Goreshter

  Svetlana

Trailers

Shameless

Shameless streamen

Shameless streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een serie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke serie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Shameless downloaden

Zin om Shameless te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om series als Shameless te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de serie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Shameless torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een serie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van series als Shameless makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Shameless trailer

Wil je er zeker van zijn dat Shameless jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de serie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.