Shameless
%
87

Shameless

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Shameless

Moeite met waar je nou Shameless moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Shameless

Samenvatting

Chicagoan Frank Gallagher is the proud single dad of six smart, industrious, independent kids, who without him would be... perhaps better off. When Frank's not at the bar spending what little money they have, he's passed out on the floor. But the kids have found ways to grow up in spite of him. They may not be like any family you know, but they make no apologies for being exactly who they are.

Regisseur en acteurs

 • William H. Macy portait

  William H. Macy

  Frank Gallagher

 • Emmy Rossum portait

  Emmy Rossum

  Fiona Gallagher

 • Jeremy Allen White portait

  Jeremy Allen White

  Phillip 'Lip' Gallagher

 • Emma Kenney portait

  Emma Kenney

  Debbie Gallagher

 • Steve Howey portait

  Steve Howey

  Kevin 'Kev' Ball

 • Cameron Monaghan portait

  Cameron Monaghan

  Ian Gallagher

 • Shanola Hampton portait

  Shanola Hampton

  Veronica Fisher

 • Ethan Cutkosky portait

  Ethan Cutkosky

  Carl Gallagher

 • Isidora Goreshter portrait

  Isidora Goreshter

  Svetlana

Trailers

Shameless

Veel gehoord over Shameless en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Shameless heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Shameless streamen

Wil je Shameless, de serie met William H. Macy, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Shameless zelfs gratis kijken.

Shameless downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om series te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Shameless ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een serie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Shameless er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Shameless torrent

Op zoek naar een torrent van Shameless? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete serie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Shameless te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete serie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Shameless trailer

Aan series is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Shameless. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.