Sherlock
%
92

Sherlock

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Sherlock

Moeite met waar je nou Sherlock moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Sherlock

Samenvatting

Hedendaagse versie van Scherlock Holmes, gebaseerd op de verhalen van Arthur Conan Doyle.

Regisseur en acteurs

 • Andrew Scott portrait

  Andrew Scott

  actor

 • Mark Gatiss portrait

  Mark Gatiss

  actor

 • Rupert Graves portrait

  Rupert Graves

  actor

 • Una Stubbs portrait

  Una Stubbs

  actor

 • Martin Freeman portrait

  Martin Freeman

  actor

 • Benedict Cumberbatch portrait

  Benedict Cumberbatch

  actor

Trailers

Sherlock

Sherlock streamen

Sherlock streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een serie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke serie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Sherlock downloaden

Zin om Sherlock te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om series als Sherlock te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de serie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Sherlock torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een serie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van series als Sherlock makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Sherlock trailer

Wil je er zeker van zijn dat Sherlock jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de serie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.