Sherlock
%
92

Sherlock

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Sherlock

Moeite met waar je nou Sherlock moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Sherlock

Samenvatting

Hedendaagse versie van Scherlock Holmes, gebaseerd op de verhalen van Arthur Conan Doyle.

Regisseur en acteurs

 • Andrew Scott portrait

  Andrew Scott

  actor

 • Mark Gatiss portrait

  Mark Gatiss

  actor

 • Rupert Graves portrait

  Rupert Graves

  actor

 • Una Stubbs portrait

  Una Stubbs

  actor

 • Martin Freeman portrait

  Martin Freeman

  actor

 • Benedict Cumberbatch portrait

  Benedict Cumberbatch

  actor

Trailers

Sherlock

Benieuwd naar Sherlock? Een serie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je series als Sherlock kunt bekijken.

Sherlock streamen

Wil je Sherlock streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de serie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Sherlock gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Sherlock downloaden

series als Sherlock kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de serie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Sherlock. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Sherlock. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Sherlock torrent

Als je series vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Sherlock te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Sherlock trailer

Er zijn nog nooit zoveel series uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Sherlock je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!