Sleepy Hollow
%
75

Sleepy Hollow

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Sleepy Hollow

Moeite met waar je nou Sleepy Hollow moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Sleepy Hollow

Samenvatting

Na herrezen te zijn uit het jaar 1776, belandt Ichabod Crane in het hedendaagse stadje Sleepy Hollow. Ichabod ontdekt dat ook het kwaad met hem is meegekomen: de beruchte ruiter zonder hoofd.

Regisseur en acteurs

 • Lyndie Greenwood portrait

  Lyndie Greenwood

  actor

 • John Noble portrait

  John Noble

  actor

 • Katia Winter portrait

  Katia Winter

  actor

 • Orlando Jones portrait

  Orlando Jones

  actor

 • Nicole Beharie portrait

  Nicole Beharie

  actor

 • Tom Mison portrait

  Tom Mison

  actor

Trailers

Sleepy Hollow

Wil je Sleepy Hollow kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de serie uit 2019 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Sleepy Hollow streamen

Er zijn steeds meer opties om series online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Sleepy Hollow niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Sleepy Hollow zelfs gratis bekijken.

Sleepy Hollow downloaden

Wil je Sleepy Hollow ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om series voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Sleepy Hollow overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Sleepy Hollow torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van series aangewezen op torrents. Bij een torrent van Sleepy Hollow is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Sleepy Hollow trailer

Op zoek naar een goede serie, maar weet je niet zeker of Sleepy Hollow de serie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.