Sleepy Hollow
%
75

Sleepy Hollow

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Sleepy Hollow

Moeite met waar je nou Sleepy Hollow moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Sleepy Hollow

Samenvatting

Na herrezen te zijn uit het jaar 1776, belandt Ichabod Crane in het hedendaagse stadje Sleepy Hollow. Ichabod ontdekt dat ook het kwaad met hem is meegekomen: de beruchte ruiter zonder hoofd.

Regisseur en acteurs

 • Lyndie Greenwood portrait

  Lyndie Greenwood

  actor

 • John Noble portrait

  John Noble

  actor

 • Katia Winter portrait

  Katia Winter

  actor

 • Orlando Jones portrait

  Orlando Jones

  actor

 • Nicole Beharie portrait

  Nicole Beharie

  actor

 • Tom Mison portrait

  Tom Mison

  actor

Trailers

Sleepy Hollow

Op zoek naar Sleepy Hollow? Je kunt de serie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Sleepy Hollow streamen

Het streamen van series als Sleepy Hollow heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete serie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je series als Sleepy Hollow waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Sleepy Hollow dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Sleepy Hollow downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om series als Sleepy Hollow te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de serie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Sleepy Hollow torrent

Er was een tijd dat het legale online serie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Sleepy Hollow trailer

Weet je nog niet zeker of Sleepy Hollow jouw serie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.